نیم تاسه درصد اعتبارات دستگاه های اجرایی به پژوهش اختصاص یابد

معاون رئیس جمهور گفت: در بند 108 قانون بودجه دستگاه‌های اجرایی می‌بایست نیم تا سه درصد اعتبارات را به پژوهش اختصاص دهند.

به گزارش خبرگزاری شبستان ازمشهد، عزیزی، معاون برنامه‌ریزی و راهبردی رئیس جمهور در دانشگاه‌های کشور در سیزدهمین همایش سراسری اساتید بسیجی دانشگاه‌های کشور در سالن صبا مشهد گفت: در بند 108 قانون بودجه دستگاه‌های اجرایی می‌بایست نیم تا سه درصد اعتبارات را به پژوهش اختصاص دهند.

 

معاون رئیس جمهور با توجه به نامگذاری سال جهاد اقتصادی از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: همه اساتید بایستی تلاش‌های خود را جهت تحول و جهاد اقتصادی مضاعف کنند و دین خود را نسبت به این امر ضروری انجام دهند.
 

 

معاون برنامه‌ریزی و راهبردی رئیس جمهور به تشریح اولین قدم در این راستا پرداخت و افزود: جمع‌آوری ایده‌های ناب اساتید و دانشگاهیان بر اساس فرم‌های مشخص برای توسعه اقتصاد و قدرت مالی و اقتصادی در هر دانشگاه جزء گام‌های اولیه در این راستا است که در گام‌های بعدی تهیه طرح‌های پیش طرح اجرایی و عملی کردن ایده‌ها اجرایی می شود.


حجت‌الاسلام محمدنیا، نماینده ولی فقیه در دانشگاه‌های کشورنیز درادامه با تاکید بر واقع‌نگری بر مسائل دانشگاه گفت: واقع‌نگری یعنی اینکه از عینک مقعر و محدب در مسائل دانشگاه استفاده نکنیم و مسائل آن را با اقدامات راهبردی، بدون هیچگونه دور و نزدیک بینی حل و فصل کنیم.

 

محمدنیا تشکیل اتاق فکر اساتید جهت رفع مشکلات دانشگاه‌ها را موثر برشمرد و گفت: حضور عظیم اساتید بسیجی، متفکر، دلسوز، انقلابی و متدین از مزیت‌ها و نقاط قوت دانشگاه‌های کشورمان به شمار می‌روند و اکثریت آنها در دوران هشت سال دفاع مقدس جزء رزمندگانی بودند که در خط مقدم جبهه‌ها مزه جهاد و شهادت را چشیدند.

 

نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور حضور مدیران دلسوز و انقلابی را از نقاط قوت دانشگاه‌ها برشمرد و افزود: مدیران دانشگاه‌های کشور به عنوان سربازان گمنام و فداکار در مهمترین سنگرهای انقلاب با روحیه جهادی و اخلاص خدمت می‌کنند.

 

محمدنیا با بیان اینکه دانشجویان مومن و متدین کشورمان علاقه‌مند به پیشرفت انقلاب و نظام هستند، تصریح کرد: امروزه هوشیاری سیاسی خوبی بر فضای دانشگاه‌ها حاکم شده است و با وجود اینکه خط مقدم جنگ نرم دشمنان، دانشگاه‌ها است، هرگز این دانشجویان ولایتی و اساتید بسیجی به آن‌ها میدان نخواهند داد.

 

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به نقشه جامع علمی کشور ابراز کرد: میانگین رشد علمی ما بالا است ولی فاصله خیلی کشورها از ما زیادتر است، لذا نقشه جامع علمی کشور بستر این حرکت جهادی را فراهم کرده است که با روحیه ایثار و فداکاری شما اساتید بسیجی در سطح کشور اجرایی خواهد شد.

 

نماینده ولی فقیه در دانشگاه‌های کشور با انتقاد از اینکه چرا دیگران به پژوهش‌های علمی ما جهت‌دهی می‌کنند، عنوان کرد: نباید پژوهش‌ها و مقالات ما مورد پسند دیگران قرار بگیرد و باید با تشکیل کمیته‌ای این معضل حل و فصل شود.

 

محمدنیا به بررسی نقاط ضعف دانشگاه‌ها پرداخت و اذعان داشت: باید به نیازهای عاطفی دانشجویان توجه بیشتری شود و آموزش عالی نسبت به اشتغال دانشجویان که مهمترین دغدغه هر دانشجو بعد از فارغ التحصیلی است را فراهم و زمینه سازی کند.

 

وی بطالت وقت دانشجویان در دوره‌های کارشناسی را از مهم‌ترین نقاط ضعف دانشگاه‌ها برشمرد و بیان کرد: وقت بسیاری از دانشجویان که به عنوان یک سرمایه است در دوره‌های کارشناسی به بطالت گذرانده می‌شود که در این جهت بایستی برنامه‌ریزی عمیقی انجام شود.

 

در ادامه محمدیان، رییس کمیته انجمن‌های علمی بسیج اساتید کشور اذعان کرد: انجمن‌های علمی، انجمن‌های مردم نهاد هستند که اساتید و دانشجویان در آن فعالیت می‌کنند و همایش‌ها، نشریه و مجلات از کارکردهای این انجمن است.

 

به گزارش روابط عمومی سیزدهمین همایش سراسری اساتید بسیجی دانشگاه‌های کشور رئیس کمیته انجمن‌های علمی بسیج اساتید کشور با اشاره به فعالیت 260 انجمن علمی ابراز کرد: راهبر کلان آن نهادینه کردن مدیریت دانش بر اساس الگوی ایرانی، اسلامی در نهادهای علمی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، دفاعی و امنیتی کشور است.

 

مسجدی، تحلیل‌گر مسائل بیداری اسلامی به توضیح شرایط فعلی سیاسی و موج قیام کشورهای مختلف پرداخت.
 

 

 

پایان پیام/

کد خبر 64114

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha