مشهد به لحاظ توریسم زیارتی در بین تمام شهرهای جهان اسلام پیشرو است

خبرگزاری شبستان:رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه مدیریت شهری در ۴ سال گذشته به اندازه ۴۰ سال برای آبادانی منطقه طوس فعالیت کرده است، گفت: شهر مشهد به لحاظ توریسم زیارتی در بین تمام شهرهای جهان اسلام پیشرو است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، محمد کمال سرویها رئیس شورای شهر مشهد در مراسم گرامیداشت سالروز صدور فرمان تاریخی مقام معظم رهبری برای احیا و آبادانی منطقه طوس که در محل آرامگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: برای فردوسی کار کردن بهانه نمی‌خواهد، فردوسی آنقدر بزرگ هست که باید تمام همت خود را برای پیشرفت و آبادانی منطقه طوس به کار بگیریم.

 

وی افزود: علی‌رغم دستور صریح مقام معظم رهبری برای آبادانی منطقه تاریخی طوس و آرامگاه فردوسی حکیم در سال ۷۵، طی سنوات گذشته شاهد اقدام جدی از سوی مسئولان نبودیم.

 

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های گردشگری منطقه طوس در راستای جذب توریسم ادبی تصریح کرد: شهر مشهد به لحاظ توریسم زیارتی در بین تمام شهرهای جهان اسلام پیشرو است، در این شرایط آیا نباید به فکر توریسم ادبی و علاقه‌مندان به این حوزه باشیم.

 

وی ادامه داد: دوره سوم شورای اسلامی شهر مشهد با الحاق منطقه طوس به محدوده شهری مخالفت کرد اما مدیریت شهری در دوره چهارم این موضوع را به فال نیک گرفت و زمینه خدمت رسانی به مردم منطقه را فراهم کرد.

 

سرویها گفت: علی‌رغم همه محدودیت‌های مالی به دلیل کاهش صدور پروانه‌های ساختمانی، شهرداری مشهد طی ۴ سال گذشته ۳۵ میلیارد تومان صرف آسفالت معابر و آبادانی منطقه طوس کرد.

 

وی با بیان اینکه مدیریت شهری در ۴ سال گذشته به اندازه ۴۰ سال برای آبادانی منطقه طوس فعالیت کرده است، تصریح کرد: شورای اسلامی شهر اخیرا سند راهبردی طوس را به تصویب رساند که امیدواریم با اجرایی شدن آن، زمینه تعامل بهتر و بیشتر دستگاه‌های اجرایی برای آبادانی و پیشرفت منطقه طوس فراهم شود.

 

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد خاطرنشان کرد: اگر سند راهبردی منطقه طوس در مجلس شورای اسلامی به تصویب برسد و ردیف بودجه سالیانه برای آن اختصاص یابد، آن زمان شاهد اتفاقات بزرگ برای آبادانی این منطقه خواهیم بود.

 

وی با بیان اینکه طوس به عنوان منطقه گردشگری بین‌المللی نامگذاری شده است، گفت: منطقه تاریخی طوس می‌تواند به مرکز برگزاری همایش‌های بین المللی به ثبت برسد، علاوه بر این باید زیرساخت‌های لازم برای توسعه گردشگری و توریسم ادبی در این منطقه فراهم شود.

 

سرویها خاطرنشان کرد: از استاندار خراسان رضوی درخواست داریم در صورت عدم بررسی و تصویب طرح راهبردی طوس در مجلس شورای اسلامی، به مدیریت شهری اجازه دهند که نسب به تدوین طرح تفصیلی این منطقه و تعریف بسته‌های سرمایه‌گذاری آن اقدام کند.

کد خبر 641096

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha