رشته های هنری باید کاربردی و اثرگذار بر بازار کسب و کار باشند

خبرگزاری شبستان: رئیس مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر کرمانشاه، با تأکید بر تحصیل با رویکرد اقتصاد مقاومتی و تحول در بازار کسب و کار، گفت: دانشجویان باید منطبق بر دانش روز که دارای قابلیت جذب به بازار کار باشند، آموزش ببینند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، حجت سلیمی رئیس مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر کرمانشاه، یکشنبه(18 تیر) در جمع خبرنگاران گفت: برندسازی و معرفی این مرکز دانشگاهی سرلوحه فعالیت های ما است.

 

وی با بیان بیان اینکه مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر کرمانشاه تنها مرکز با رشته های مرتبط با فرهنگ و هنر در منطقه است، افزود: برخی از رشته هایی که در این مرکز به پرورش دانشجویان خلاق می پردازد در نوع خود منحصر به فرد و بی سابقه است.

 

سلیمی، با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی و بازار کسب و کار، اظهار کرد: بخش اعظمی از رشته ها و دانشجویان آموزش دیده در این مرکز پتانسیل و قابلیت این را دارند که بر این حوزه اثرگذار باشند.

 

وی ابراز کرد: رشته های مصوب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رشته هایی که با مطالعات میدانی در استان به آن رسیده ایم و درخواست اضافه شدن به کد رشته های این مرکز را ارائه کرده ایم، هم در این حوزه و به این سمت و سو است.

 

رئیس مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر کرمانشاه، بیان کرد: یکی از رسالت های مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر در مرکز جامع این است که دانشجویان را در رشته هایی پرورش دهند که پس از فراغت از تحصیل جذب بازار کار شوند.

 

وی تصریح کرد: یکی از ایرادات وارد بر تحصیلات تکمیلی کارایی نداشتن رشته ها در بازار کار است چرا که دانش و تخصص و نگاه آن صرفا آکادمیک بوده و نگاه تجربی ندارد.

 

سلیمی، اذعان کرد: نگاه ما در این حوزه این است که از افراد خبره و با تجربه هم در کنار افراد علمی و آکادمیک سهمی داشته و بتوانند تجربیات ارزشمند خود را به دانشجویان انتقال دهند.

 

وی از افزایش 100 درصدی جذب دانشجویان در این مرکز خبر داد و گفت: تعداد دانشجویان این مرکز از 500 نفر در سال گذشته به یکهزار دانشجو در سال جاری افزایش یافته است که در نوع خود در منطقه و کشور کم نظیر است.

 

این مقام مسئول، با اشاره به بهره گیری از 86 مدرس در سال گذشته، افزود: امسال 35 مدرس جدید به تعداد اساتید مرکز افزوده شده است تا دانشجویان خلاق و منطبق بر دانش روز را با بهره گیری از دانش و اندیشه های اساتید متعدد بار بیاوریم.

 

وی اعلام کرد: آمادگی همکاری با تمام مدرسان فرهنگ و هنر که تخصص داشته و واجد شرایط لازم باشند را در این مرکز  داریم.

 

سلیمی، ارائه 24 کد رشته در مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر را بی سابقه خواند و گفت: افزایش کمی و کیفی و تنوع رشته ها را در این مرکز داشته ایم به گونه ای که برخی رشته هایی که به دلیل کم بودن درخواست از قبیل چاپ و نشر، معماری و طراحی داخلی، تبلیغات و خبرنگاری از کد رشته ها حذف شده بود مجدداً اضافه شده و پذیرش دانشجو دارد.

 

وی خوشنویسی، گریم(زیرمجموعه سینما)، موسیقی با گرایش ساز جهانی و کلاسیک و طراحی لباس در شمار رشته های جدید مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر کرمانشاه برشمرد.

 

رئیس مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر کرمانشاه، بیان کرد: نگاه ما در ارائه رشته ها نگاه بسیار باز به فضای کسب و کار بوده است و در این راستا رشته هایی را درخواست داده که منجر به اشتغال شده و تحول و تحرکی در استان ایجاد شود.

 

وی از انعقاد تفاهمنامه با بسیج سازندگی سپاه پاسداران و انجمن روانشناسان استان برای ارائه تسهیلات به دانشجویان علاقه مندی که توانایی راه اندازی کسب و کار ندارند و پیش بینی برنامه های مدون و منظم در حوزه روانشناسی و مشاوره برای دانشجویان خبر داد.

 

سلیمی،کسب عنوان مدیر فرهنگی برتر در بین ۱۰۲ مرکز فرهنگ و هنر کل کشور به فتاح مومنه مدیر فرهنگی مرکز کرمانشاه با ثبت ۲۵۴ واقعه فرهنگی مستند و مصوب در درگاه فرهنگی وزارت علوم و فناوری و احراز عنوان ریاست برتر فرهنگی مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر کرمانشاه در کشور را از توفیقات ارزشمند در سال ۹۵ یاد کرد.

 

 

 

 

 

 

کد خبر 640646

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha