به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاري شبستان، حجت الاسلام و المسلمين حسيني استاد اخلاق و حوزه در مراسم چهلمين روز درگذشت آيت الله پهلواني كه در حسينيه هدايت برگزار شد با اشاره به اينكه اين عالم رباني شخصيتي داشت كه نمي خواست كسي او را بشناسد گفت: آيت الله پهلواني به دنبال شهرت نبوده و هميشه اهل مراقبه بود.
وي ادامه داد: آيت الله پهلواني به شدت بدنبال مراقبه بود و از او مي توان اين درس را آموخت، نورانيت را مي توان در اين عالم رباني جست، او هميشه از روي علم و حكمت سخن مي گفت، اين عالم رباني سعي مي كرد جوري رفتار كند كه انگار هرلحظه آماده رفتن است.
حسيني يادآور شد: به هنگام مرگ انسان هاي مطيع الهي، فرشتگان بر سر او حاضر مي شوند و جام هايي از شراب بهشتي و آب كوثر براي بنده مطيع خداوند مي آورند.
استاد اخلاق در مورد ذكر نام خداوند تاكيد كرد: امام صادق(ع) مي فرمايند" هيچ بنده اي نيست كه چهل روز ياد خدا كند و آثاري بر عملش ديده نشود"، در قرآن هم براي هركسي كه مداوم خدا را ياد مي كنند و در همه شرايط از ذكر خدا غافل نمي شوند بشارت آمده است.
وي تاكيد كرد: امام علي(ع) مي فرمايند" بين مردم باش ولي با آنها نباش، يك عارف كسي است كه جسم و بدنش با خلق است ولي قلب او با خداست"، از اين رو اگر كسي چهل روز موفق شد ذكر خدا بگويد خدا او را عارف خواهد كرد و دل او را از دنيا مي برد.
وي افزود: امام صادق(ع) در مورد انسان هاي زاهد مي فرمايند" كسي كه به زهد برسد خدا درمان و درد را به او نشان مي دهد، در اين شرايط انسان چشم به دنيا نمي بندد و در اين شرايط براي برخي شهرت، قدرت و ثروت دنيا بي ارزش مي شود.
استاد حوزه ابراز داشت: هركسي يك اربعين ذكر خدا را داشته باشد خداوند دردها و درمان دنيايي را به او نشان مي دهد و دنيا در نظر او حقير مي شود، درواقع كسي كه خدا بر قلب او ورود كند اهل مراقبه است پس انسان بايد شرايط زندگي را همچون حركت بروي پل صراط ببيند.
حسيني با اشاره به اينكه پل صراط از مو نازك تر و از شمشير برنده تر است، تصريح كرد: بزرگترين درس در اين راستا را ما مي توانيم از آيت الله پهلواني بياموزيم، ايشان هيچگاه بدنبال خودنمايي و شهرت نبود، انساني خموده و گوشه گيري بود و به زرق و برق دنيا توجهي نداشت.
نظر شما