به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام و به نقل از روابط عمومی استانداری این استان، ایلام، دکتر حشمتالله عسگری، اظهار کرد: با توجه به اینکه برنامه محوری دولت در راستای ایجاد اشتغال و شعار سال تولید و اشتغال میباشد، هدفگذاری برای اشتغال یکمیلیون نفر در کشور تعیینشده است که سهم استان از این میزان کمتر از یک درصد یعنی 10 هزار نفر است.
عسگری، افزود: منابع اعتباری برای ایجاد اشتغال که به استان اختصاصیافته مناسب است که در صورت استفاده از ظرفیتها و هدفمندی و حرکت در یک مسیر میتوان به این هدف اشتغال رسید.
وی کل افراد دارای تحصیلات تکمیلی در استان را بیش از 12 هزار و 300 نفر اعلام کرد و گفت: این افراد حدود 50 درصد شمار بیکاران استان را تشکیل میدهند.
عسگری، تأکید کرد: بر اساس دستورالعمل طرح کارورزی حدود چهار هزار نفر در استان شرایط اولیه حضور در این طرح رادارند که درهرصورت باید دو سه هزار نفر از طریق این طرح مشغول بکار شوند.
وی به پیدا کردن کارفرما و جذاب نمودن این طرح برای حذف افراد بیکار از سوی دستگاههای متولی تأکید کرد و گفت: در فاز اول برای کل کشور 150 هزار نفر تأمین اعتبارشدهاند که سهم ایلام سه هزار و 300 نفر است.
عسگری در ادامه به ظرفیتهای مناسب طرح تکاپو در زمینه اشتغال در بخش ها و رستههای مختلف اشاره کرد و گفت: باید بر روی طرحهای اشتغالزا که دارای جذابیت بیشتری هستند کار شود تا بخش زیادی از افراد بیکار از این طریق جذب شوند.
در ادامه این نشست مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی به تشریح طرح کارورزی پرداخت و گفت: یکی از طرحهای دولت در راستای پیشزمینه، ایجاد اشتغال طرح کارورزی است که تاکنون 12 هزار و 835 نفر در سامانه از استان ثبتنام کردهاند که بر اساس بررسیها بسیاری از این افراد واجد شرایط نیستند.
علیرضا زر گوش اظهار کرد: بر اساس بودجه اختصاصیافته از سوی سازمان برنامهوبودجه سهم استان از این محل سه هزار و 700 نفر است که در قانون بودجه برنامه ششم اعتبار آن تعیینشده است.
وی شمار واحدهای پذیرنده برای جذب افراد کارورز را 80 واحد اعلام کرد و گفت: این تعداد جوابگوی جذب سهمیه تعیینشده کارورزان استان نیست.
زرگوش، از دستگاههای جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و گردشگری خواست که با زیرمجموعههای خود در زمینه ثبتنام در واحد پذیرنده کارورز اقدام کنند.
در ادامه این نشست مدیرکل جهاد کشاورزی و گردشگری به ارائه نظرات خود در زمینه اجرای طرحهای اشتغالزا پرداختند.
همچنین مجری طرح تکاپو در استان به ارائه دستورالعمل اجرای این طرح در بخشهای مختلف و تشریح طرحهای اشتغالزا تحت عنوان «طرح پردیس صنایعدستی، طرح نمایشگاه موقت در پایانه مرزی و طرحهای بخش کشاورزی» مطرح و بررسی شدند.
نظر شما