سید مهدی فرشادان، نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی، رسانه ها را چشم و چراغ بینا مردم عنوان کرد و به خبرنگار خبرگزاری شبستان در سنندج اظهار کرد: خبرنگاران به عنوان رکن چهارم دموکراسی بایستی بر عملکرد مسئولان و نمایندگان نظارت داشته باشند تا امکان انحراف مدیران وجود نداشته باشد.
وی جاده های فعلی کردستان را قتلگاه نامید و افزود: یکی از دغدغههای نمایندگان استان بحث راههای استان است چرا که 364 نفر در سال 94 کشته شدند و این آمار در سال 95 از رشد 18 درصدی نسبت به سال قبل از آن برخوردار است.
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه 175 کیلومتر از کریدور شمال جنوب در دست اقدام است، عنوان کرد: راهآهن تهران ـ همدان ـ سنندج نیز از دیگر پروژههای مهم حوزه زیرساختها در استان است که در سال گذشته اعتباری بالغ بر 240 میلیارد تومان برای آن اختصاص پیدا کرد.
فرشادان ادامه داد: در سال جاری نیز 140 میلیارد تومان اعتبار برای پروژه راه آهن تهران ـ همدان ـ سنندج اختصاص یافته است که امیدواریم هر چه سریعتر این کریدور به بهره برداری برسد.
وی با اشاره به هزار و 702 روستای استان، عنوان کرد: کردستان در بخش برخورداری راه آسفالته روستایی آخرین استان کشور است که در سفر سال 94 رئیس جمهور به این استان 450 میلیارد تومان برای بخش راه های استان تصویب شد که مسئولین توانایی اجرا و پیگیری آن را ندارند.
رئیس مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی، عدم تخصیص سهم مناسب در زمینه آب کشاورزی را یکی دیگر از مشکلات این استان برشمرد و افزود: کردستان با وجود داشتن 33 سد، 6 میلیارد مترمکعب آب ذخیرهشده و بارندگی دو برابری نسبت به میانگین کشوری، به لحاظ تخصیص سهم آب کشاورزی از میانگین کشوری بسیار پایینتر است.
فرشادان با بیان اینکه مدیران استان مشکل دیدگاه توسعه ای دارند نه اعتباری، گفت: مدیران ما دچار روزمره گی هستند و ما با مدیران کارآمد عهد اخوت بسته ایم و نه با سایرین.
وی از رسانهها خواست پیگیر مطالبات مردم استان باشند و افزود: در جلسهای که با آقای نوبخت داشتیم به برخی از مشکلات استان در بخشهای مختلف اشاره کردیم، که در همین نشست که دو نفر از معاونین استاندار هم حضور داشتند اختصاص 700 میلیارد تومان به کردستان مصوب شد، اما تا این لحظه نتوانستهاند یک ریال آن را جذب کنند.
وی ادامه داد: بر اساس برنامه ششم توسعه سرمایه گذاری باید 8 درصد رشد کند که با دیدگاه فعلی مدیران استان، این مسئله امکان پذیر نیست چرا که زمین های معارض دار به سرمایه گذار تحویل داده می شود.
فرشادان تصریح کرد: متاسفانه بروکراسی بیش از حد اداری برای سرمایه گذاری و صرف هفت ماه زمان و اخذ 42 امضای غیر لازم سرمایه گذاران را فراری می دهد که این از مشکلات مدیریتی استان است.
رئیس مجمع نمایندگان مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی با اظهار تاسف از اینکه از مناطق بکر استان بهره گرفته نمی شود، خاطر نشان کرد: منطقه سارال یکی از مناطق بکر استان است که جز تخریب و خام فروشی معادن این منطقه هیچ استفاده ای از طبیعت منطقه سارال نمی شود.
فرشادان همچنین گفت: همزمان با 16 فروردین سال جاری شورای توسعه استان در دفتر وزیر تشکیل شد که در این جلسه 21 بند از مطالبات استان مطرح و دستور صریح رئیس جمهور برای اجرای آن اخذ شد و به مدیران استان تحویل داده شد که متاسفانه این موارد هنوز اجرایی نشده است.
نظر شما