به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، حسین لامی زاده، رئیس دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر خوزستان، امروز (13 تیر) در نشست خبری با اصحاب رسانه، خوزستان را جزء استان های دانست که محل ورود مواد مخدر است و گفت: با وجود دو برابر کردن کشت مواد مخدر در کشورهای همسایه، رسوخ مواد مخدر و آسیب پذیری آن در کشور بیشتر می شود.
وی دانش آموزان، دانشجویان و کارگران شرکت ها و کارخانجات را سه قشر آسیب پذیر جامعه در مصرف مواد مخدر دانست و افزود: تمرکز کا بیشتر بر این سه قشر است و برای هر کدام برنامه، نقشه راه خاصی در همه شهرستان ها داریم.
رئیس دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر خوزستان، اضافه کرد: کاری که انجام دادیم این بود که مناطق آسیب پذیر و مدارس آلوده را شناسایی کنیم تا هرینه ها را بیهوده صرف نکنیم و برنامه هایی هدفمند را با توجه به امکانات موجود اجرا کنیم.
وی بیان کرد: طرحی در 12 استان کشور جهت تربیت کادر متخصص در مدارس ویژه معلمان، دانش آموزان و اولیای آنها با عنوان دوره پیشگیری از اعتیاد برگزار شد که در آن 60 درصد معلمان آموزش و پرورش استان در این دوره شرکت کردند که امسال هم ادامه دارد.
لامی زاده، با بیان اینکه همچنین دانش آموزان مقاطع اول و دوم متوسطه و اولیای را تحت پوشش قرار دادیم، تصریح کرد: متولی این کار اداره کل آموزش و پروش خوزستان است و اعتباری بیش از پنج میلیارد ريال برای آن در نظر گرفته شد.
وی با اشاره به اینکه کار تخصصی است و هیچ معلمی بدون حضور در این کلاس ها نمی تواند در امر پیشگیری از آسیب های اجتماعی وارد شود، عنوان کرد: همچنین این دوره را برای طلاب و روحانیون برگزار کردیم که تاکنون 90 نفر شرکت کردند و در نقاط مختلف به امر آگاه سازی می پردازند.
وی با بیان اینکه چنین دوره ای را برای اساتید دانشگاه های شهید چمران، آزاد و پیام نور برگزار کردیم و در دانشگاه آزاد 2 واحد درسی با نام پیشگیری از اعتیاد تدریس می شود، اظهار کرد: پیشگیری از اعتیاد شدنی است ولی نیاز به همکاری همه دستگاه های اجرایی داریم.
رئیس دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر خوزستان، اجرای طرح خانه و مدرسه ویزه دانش آموزان و اولیای آنها به صورت پایلوت در شهرستان اهواز و طرح کرامت یک و 2 با استفاده از پتانسیل بسیج جهت شناسایی نقاط آلوده و اطلاع رسانی در جهت مضرات اعتیاد را از دیگر طرح ها عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه در طرح کرامت علاوه بر انجام اقدامات اطلاع رسانی و پیشگیری، در همان جا خرده فروش های مواد مخدر با کمک پلیس، شناسایی و جمع آوری می شوند، ابراز کرد: همچنین گروه های اجتماع محور در مناطق روستایی و شهری توسط سازمان بهزیستی و سازمان های مردم نهاد فعالیت دارند.
وی از جمع آوری 530 معتاد متجاهر و غربالگری و بیماری آنها در اهواز خبر داد و اذعان داشت: با این طرح ها کارهای فرهنگی را دنبال می کنیم و هم کارهای مقابله ای و هر کس کار خود را انجام می دهد ولی در تعامل با هم.
نظر شما