حکایت یک ماه عسل جهادی/ اول ازدواج بعد دکترا !

خبرگزاری شبستان: برخلاف خیلی‌ها که برای ماه عسل کشورهای دیگر را انتخاب می کنند و به خارج کشور می روند، زوج دانشوی قاینی اولین سفر مشترک و به اصطلاح ماه عسل خود را یک اردوی معنوی و فرهنگی به نام «راهیان نور و اردوی جهادی» انتخاب کردند.

خبرگزاری شبستان- خراسان جنوبی؛ متولد سال 73 و دانشجوی رشته مدیریت، جوان انقلابی، با ته محاسنی زیبا، شش ماه است با دختر خانم دانشجویی پیمانی مستحکم برای یک زندگی مشترک بسته است؛ ازدواجی به صافی و سادگی قلبهایشان با مراسمی مختصر و اسلامی.

 

برخلاف خیلی‌ها که برای ماه عسل کشورهای دیگر را انتخاب می کنند و به خارج کشور می روند، این زوج دانشجو اولین سفر مشترک و به اصطلاح ماه عسل خود را یک اردوی معنوی و فرهنگی به نام «راهیان نور و اردوی جهادی» انتخاب کردند.

 

علیرضا رمضانی دشت بیاض و همسرش خانم وظیفه‌دوست، زوج دانشجوی بیرجندی با حضور در غرفه خبرگزاری شبستان در نمایشگاه قرآن کریم دقایقی را به گفتگو با خبرنگاران این رسانه پرداختند.

 

او ابتدا از تحصیلات خود گفت، اینکه در حال حاضر دانشجوی رشته مدیریت است و همرش هم پرستاری می خواند.

 

رمضانی با بیان اینکه ازدواج امری است که خود فرد باید بخواهد و برای این امر خیر قدم بردارد و قطعا خداوند هم در این مسیر آنها را یاری می کند، ادامه می دهد: گاها هم باید دعا کرد تا خداوند آنچه را که می خواهی برآوده کند، انسان در زندگی به یک همراه نیاز دارد لذا بنده که تلاش داشتم مدیریت زندگی و برنامه های آینده خود را بدست بگرفتم، دریافتم تنها کلید موفقیت برنامه های آینده من ازدواج هست.

 

وی اظهارداشت: شاید بهترین ازدواج، ازدواج در دوران دانشجویی باشد، به این دلیل که درک شرایط متقابل بسیار زیاد است و یکی از مهمترین مولفه‌ها این است که در ازدواج دانشجویی چون دوران درس و بحث و فعالیت فرهنگی و اجتماعی را دنبال می کنیم طبیعتا شریک زندگی هم در این مسائل وارد می شود و در واقع تصمیم گری ها دقیق تر است.

 

این جوان دانشجو گفت: علاوه بر شادی هایی که دوران ازدواج دانشجویی دارد؛ چون در این دوران هر دو نفر دانشجو هستیم؛ در خیلی از موارد درسی و غیردرسی به هم کمک می کنیم.

 

انتخاب خوب یعنی یک زندگی بهشتی!

رمضانی با بیان اینکه وقتی فردی ازدواج می کند باید نسبت به زندگی خود تعهد داشته باشند و از برخی موارد که در دوران مجری داشته است، بکاهد، گفت: اگر فرد برای ازدواج انتخاب خوبی داشته باشد، تمام شادی ها او با همسرش تقسیم می شود و زندگی برای آنها بهشت می‌شود.

 

وی با بیان اینکه همسر هر فردی، سنگ صبور و همدم مشکلات او است، ادامه داد: همسر در واقع تکیه گاه فکری هر فردی است، وقتی کوچکترین ناراحتی را می بیند می تواند با کلام خود سنگ صبور انسان باشد و با محبت های خود، آرامش خاصی به انسان بدهد.

 

این جوان دانشجو با اشاره به اینکه ازدواج علاوه بر برکات معنوی و روحی که دارد در زندگی انسان از نظر اقتصادی هم تحول ایجاد می کند به طوری که تقریبا یک ماه بعد از ازدواج ازنظر مالی پیشرفت کردم، گفت: خداوند بعد از ازدواج به زندگی انسان برکت می دهد.

 

رمضانی با اشاره به اینکه جدا از هم فکر بودن، هم فرهنگ بودن و هم معیار بودن در ارزش‌ها و شاخص های زندگی مهم است، افزود: ازدواج با همه سختی هایی که در اوایل زندگی معمولا به همراه دارد که البته همه این سختی ها ظاهری است و در باطن شیرین است، اما انسان را باتجربه و پخته می کند.

 

اول ازدواج بعد دکترا!

وی با بیان اینکه ازدواج هرگز نمی تواند مانع تحصیل شود، افزود: متاسفانه برخی ها ازدواج را می گذارند برای بعد از مدرک دکترا، این باعث می شود که بهترین فرصت های زندگی خود را که برای ازدواج داشته است از دست بدهد، اما اگر ابتدا ازدواج صورت گیرد بعد می توان ادامه تحصیل داد.

 

این دانشجو با بیان اینکه اولین اردوی مشترک در اسفند 95 بود که به عنوان زوج دانشجو به راهیان نور رفتیم، گفت: آنچه که از راهیان برای ما از این سفر به جا ماند، تشنگی بود؛ تشنگی راهیان غرب که این روزها مورد تاکید همسرم هست تا راهیان غرب هم برویم.

 

رمضانی با بیان اینکه همچنین در عید نوروز 96 اولین اردوی جهادی را با همسرم رفتیم، اظهارداشت: تاثیرات اردوجهادی برای خودسازی خیلی زیاد بود منتهی چون بنده تجربه نداشتم نتوانستم آنطور که میخواهم استفاده کنم؛ اما مثل راهیان نور عطش درمن ایجاد کرده که بار دیگر و دفعات بعدی نیز به این اردوی فرهنگی معنوی برم.

 

وی با بیان اینکه به تمام زوج های جوان توصیه میکنم که اردوی جهادی و راهیان نور را حتما یک بار تجربه کنند، گفت: اردوی جهادی در لحظه لحظه اش از خودگذشتگی و ایثار است و بهترین و پرمحبت ترین دلها را معمولا در این اردوها می بینیم.

 

آغاز زندگی مشترک با ایمان قلبی و توکل به خدا

فرزانه وظیفه دوست، دانشجوی رشته پرستاری هم در این گفتگو از اعتقاد و ایمانی که عمیقا به خداوند دارد گفت و با بیان اینکه من با توکل به خدا و ایمان و باور قلبی که به گفته خداوند داشتم، در همین سن دانشجویی ازدواج کردم، ادامه داد: سالی که عقد کردم ترم دوم دانشگاه بودم.

 

وی با اشاره به اینکه مهمترین ملاکم در انتخاب همسر، اصالت خانوادگی و پدر و مادر و اخلاق و رفتار و صداقت خودش بود، گفت: برای بنده خیلی مهم بود از نظر مذهبی و اجتماعی، اعتقادی و مالی با هم خیلی تفاوت نداشته باشیم.

 

این جوان دانشجو با اشاره به اینکه همچنین اعتقادات و سطح تحصیلات برایم خیلی مهم بود، اظهارداشت: مادیات در زندگی مهم است اما اینطور نیست که نبود یا بودن صرفا مادیات باعث خوشبختی یک فرد شود.

 

وظیفه دوست با بیان اینکه خداوند خودش وعده داده است که من روزی فرد متاهل را بیشتر می کنم، گفت: من باور عمیقی نسبت به آنچه خداوند فرموده است دارم و مطمئن هستم که درست است، لذا خیلی نگران آینده نبودم.

 

وی با اشاره به اینکه داشتن زندگی سالم و حفظ خانواده مهمترین یک زن است، گفت: امیدوارم که بتوانم در کنار همسرم به رشد معنوی بیشتری دست پیدا کنم.

 

وظیفه دوست با بیان اینکه امسال با همسرم توفیق پیدا کردیم به اردوی جهادی برویم، خاطرنشان کرد: در یک روستا که ما رفتیم متاسفانه علاوه بر فقر اقتصادی، فقر فرهنگی و عاطفی در آنجا وجود داشت که امیدوارم دوباره هم زمینه حضور در این اردوها برایم فراهم شود.

 

گزارش: جواد شریفی نیا

 

 

کد خبر 639572

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha