مهرداد آشتیانی، مدیر پروژه بین المللی TGCدرباره مشکلاتی که در راه برگزاری اولین نمایشگاه بازی های رایانه ای با آن مواجه شدند، به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان گفت: به هر حال مشکلاتی بود. نگرانی ها و دغدغه هایی وجود داشت که اگر شما این شرکت های خارجی را می آورید قضیه برعکس نشود یعنی به جای کمک به ورود بازی های ایرانی به بازارهای جهانی و بین المللی، پای بازی های خارجی به کشور باز شود. خوشبختانه توانستیم این دغدغه ها را برطرف کنیم.
وی در مورد میزان بازخورد برگزاری این رویداد در سطح بین الملل گفت: بازخورد بسیار بالایی داشته است. اگر در گوگل و توییتر سرچ کنید می بینید که تعداد زیادی از آدم های طراز اول و بین المللی در حال صحبت درباره رویداد TGC هستند.خیلی ها برایشان عجیب است و می پرسند مگر ایران هم صنعت بازی سازی دارد. کمینه دستاوردی که TGC می تواند داشته باشد این است که به دنیا نشان بدهد که ما هم صنعت بازی سازی داریم و حداقل این که شرکت های فعال بازی سازی و محتوای خوبی برای عرضه در بازارهای جهانی داریم.
آشتیانی همچنین درباره بزرگ ترین هدف بنیاد از برگزاری رویداد TGC گفت: فکر می کنم بزرگ ترین دستاورد می تواند روتین شدن تعاملات بین المللی بازی سازان ایرانی باشد. هیچ وقت در خلا نمی توانیم بزرگ شده و رشد کنیم. با دنیا باید تعامل کنیم و این تعامل در ایران مقداری محدود است؛ هزینه های شرکت در نمایشگاه های بین المللی خارجی بالا است و همه شرکت ها نمی توانند در آنها حضور داشته باشند.برگزاری چنین اتفاقی در کشور خودمان و آن همه به صورت روتین سالیانه می تواند این امر را عادی کند وشرکت ها یاد بگیرند و بلد شوند چطور با دنیا تعامل داشته باشند.
گفتنی است رویداد TGC، نخستین رویداد تجاری صنعت بازیهای رایانهای ایران است که در ۱۵ و ۱۶ تیرماه توسط بنیاد ملی بازی های رایانه ای در مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیما برگزار می شود و هدف اصلی و قطعی بنیاد ملی بازی های رایانه ای از برگزاری TGC؛"Tehran Game Convention "صادرات بازارهای ایرانی است و ۹۹ درصد شرکتهای خارجی حاضر در این رویداد، خریدار محصول و ناشر هستند.
هدف اصلی رویداد TGC برقراری ارتباط میان فعالان صنعت بازیهای رایانهای در ایران با سرمایهگذاران و ناشران بینالمللی است. صنعت بازیهای رایانهای در ایران بیش از 10 سال قدمت داشته و صدها بازی جذاب در این حوزه تولید شده است. با این حا، آن طور که شایسته توانمندیهای بازیسازان ایرانی بوده، بازیهای کشورمان فرصت حضور و خودنمایی در بازارهای بینالمللی را پیدا نکردهاند. بنیاد ملی بازیهای رایانهای میکوشد رویداد TGC، بستر ورود بازیسازان ایرانی به بازارهای جهانی را فراهم آورد.
نظر شما