علی اکرم داودی نیا، معاون قضایی در امور شوراهای حل اختلاف دادگستری استان ایلام، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام، اظهار کرد: معاونت شوراهای حل اختلاف بهموجب ماده یک قانون شوراهای حل اختلاف عمدهترین وظیفه آن حل اختلاف و صلح و سازش بین اشخاص حقیقی و حقوقی غیردولتی تعیین گردیده است.
وی، بابیان اینکه در ابتدای سال 95 تعداد کل شعبات شوراهای حل اختلاف استان 98 شعبه صلحی شهری، روستایی و حکمی بوده است، تصریح کرد: در پایان سال 95 تعداد شعبات به 125 شورا افزایش دادهشده که افزایش شعبات در مرکز شوراهای حل اختلاف قوه قضائیه بر مبنای حداقل ورودی 75 پرونده در ماه اجازه افزایش شعبه داده میشود.
معاون قضایی در امور شوراهای حل اختلاف دادگستری استان ایلام، با اشاره به اینکه در سال 95 تعداد 51 هزار و 189 فقره پرونده به شوراهای حل اختلاف و دادگاههای استان ایلام واردشده است، ابراز کرد: از این تعداد پرونده، 28 هزار و 730 پرونده به شعبات شوراهای حل اختلاف استان واردشده که از این میزان نیز 27 هزار و 942 پرونده منجر به صدور رأی شده است.
داودی نیا، یادآور شد: پروندههای منتهی به نقض در دادگاههای عمومی و حقوقی استان به لحاظ تجدیدنظرخواهی در سال گذشته 44 فقره پرونده بوده است که این موضوع حکایت از کیفیت و کمیت خوب آراء صادره در شعبات شوراهای حل اختلاف استان قضات محترم شوراهای حل اختلاف دارد که از این لحاظ استان ایلام در رتبه اول تا سوم شوراهای حل اختلاف کشور قرار دارد.
وی، یادآور شد: از ابتدای سال 95 تعداد اعضای شعبات شوراهای حل اختلاف استان اعم از اعضای شعبات، دبیران و ثباتهای نیروی ستادی مجتمع استان 350 نفر عضو بوده که در پایان سال گذشته با تلاش فراوان و ساماندهی شوراها اعضای شعب و دبیران و ثباتهای نیروی ستادی استان به تعداد 443 افزایشیافته است.
معاون قضایی در امور شوراهای حل اختلاف دادگستری استان ایلام، در پایان خاطرنشان کرد: راهاندازی سامانه مدیریت پروندههای قضایی cms در شعب شوراهای حل اختلاف مرکز استان و شهرستان چرداول، راهاندازی نرمافزار حصر وراثت در تمام شوراهای حل اختلاف، راهاندازی سامانه مدیریت پروندهها و اتوماسیون اداری در مجتمعهای شماره 2 و 3 از دیگر برنامههای شوراهای حل اختلاف استان در راستای ارائه خدمات بیشتر به مردم بوده است.
نظر شما