تربیت ۱۲۰ هزار حافظ قرآن در بقاع متبرکه استان اصفهان/ طرح سبک زندگی اسلامی محور فعالیت های اوقاف در سال جاری است

خبرگزاری شبستان: معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان گفت: طرح ملی حفظ قرآن کریم همزمان با سراسر کشور در بقاع متبرکه استان اصفهان اجرا شد و ۱۲۰ هزار نفر در قالب این طرح حافظ اجزای مختلف قرآن کریم شدند.

حجت الاسلام حسن امیری معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان در حاشیه سفر یک روزه به شهرستان آران و بیدگل در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: اجرای برنامه‌های قرآنی و پیروی از منویات مقام معظم رهبری(حفظ الله) در راستای تربیت یک میلیون حافظ قرآن کریم یکی از مهم‌ترین اولویت‌های سازمان اوقاف و امور خیریه است.


وی افزود: بر همین اساس از پنج سال گذشته، طرح ملی حفظ قرآن کریم همزمان با سراسر کشور در بقاع متبرکه استان اصفهان اجرا شد و 120 هزار نفر در قالب این طرح حافظ اجزای مختلف قرآن کریم شدند.

حجت الاسلام حسن امیری در ادامه از اجرای طرح سبک زندگی اسلامی در بقاع متبرکه خبر داد و افزود: اجرای این دوره های آموزشی با بهره گیری از مربیان متخصص محور فعالیت های فرهنگی بقاع و از اولویت های سال جاری سازمان اوقاف و امور خیریه در بقاع متبرکه است.

معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان تصریح کرد: آیین نامه این طرح جهت اجرا به زودی به ادارات اوقاف و مدیریت بقاع متبرکه استان ابلاغ خواهد شد.

امیری در ادامه با اشاره به معارفه اخیر مدیر اجرایی حرم امامزاده قاسم بن علی النقی(ع) آران و بیدگل خاطرنشان کرد: توصیه ما به همه مدیران بقاع مترکه، خدمت به زائران جذب همه سلایق، جذب جوانان و استعدادهای انقلابی و جهادی با رویکرد اقتصاد مقاومتی، جلب اعتماد عمومی و استفاده از خادمین افتخاری است.

معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان تصریح کرد: رویکرد ما این است که بقاع متبرکه اگر می خواهد به قطب فرهنگی تبدیل شوند باید میزبان خوبی برای زائران باشند و نیروهای جهادی از جنس خود امامزاده ها در آن فعالیت کنند. 

حجت الاسلام امیری با اشاره به اینکه در گزارش مالی بقاع متبرکه محرمانه ای وجود ندارد خاطر نشان کرد: مدیران امامزاده ها آمادگی کامل دارند تا گزارش نذورات و هزینه ها و چشم انداز فرهنگی و عمرانی بقاع را به صورت شفاف برای مردم بیان کنند.


وی مقاوم سازی، کیفی سازی، معماری اسلامی، صرفه جویی در امکانات و تجهیزات را از ضرورت های فعالیت های عمرانی در بقاع متبرکه دانست واظهار داشت: مدیریت بقاع متبرکه باید فعالیت های عمرانی را بر اساس طرح جامع پیش ببرند و از هرگونه اقدام سلیقه ای و فردی خودداری کنند.


وی اداره مردمی کلیه امامزاده ها را از برکات سازمان اوقاف و بقاع متبرکه دانست و توصیه کرد: فرهنگ ایجاد وقف و رقبه جدید در حوزه اجتماعی و فرهنگی در سطح جامعه نهادینه شود.

 

کد خبر 639270

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha