خیزش دارالعباده در حمایت از حجاب/ به کاروان رهروان حضرت زهرا بپیوندید

طرح پویش رهروان حضرت فاطمه زهرا(س) با هدف جمع آوری 100 هزار امضا از مردم شهرستان یزد برای ارتقای وضعیت حجاب و عفاف با لبیک مردم مومن و متدین دارالعباده روبه رو شده است.

خبرگزاری شبستان//یزد


مردم یزد با سیل امضای خود در طرح پویش رهروان حضرت فاطمه زهرا(س) لزوم ارتقای وضعیت حجاب و عفاف در جامعه به عنوان یک مطالبه عمومی را فریاد زده اند، استقبال بی نظیر مردم از این طرح بیش از همه یادآور خیزش مردم متدین یزد در سال 1320 و اعتراض آنان به کشف حجاب رضاخانی است، در آن سال نیز جمعی از زنان یزد در نامه ای به مجلس شورای ملی نسبت به کشف حجاب وسرکوب های مردمی اعتراض کردند.

نامه 1320 زنان یزدی نشان می دهد که زنان غیور دارالعباده برای حفظ حجاب و عفاف خود چه رنج هایی که نکشیدند " اگر یک نفر از ماها با روسری یا چادر نماز به دست یک پاسبان می‌افتاد مثل اسرای شام با ماها رفتار می‌کردند بهترین رفتار آنها با ما با همان چکمه‌ها لگد بر دل و پهلوی ما بود" و امروز نیز فرزندان همان زنان غیور سال 1320 با پیوستن به کاروان رهروان حضرت زهرا(س) بر ادامه راه مادران خود تاکید دارند.

 


تصویر نامه اعتراضی زنان یزد به کشف حجاب در سال 1320

 

"به واسطه یک روسری یا چادرنماز در محله‌ها حتی از خانه به خانه همسایه طوری در فشار پاسبان و مأموران شهربانی واقع بوده و هنوز هم هستیم. خدا شاهد است از فحاشی و کتک زدن و لگد زدن هیچ مضایقه نکرده و نمی‌کنند و اگر تصدیق حکما آزاد بود از آمار معلوم می‌شد که تا بحال چقدر زن حامله یا مریضه به واسطه لطمات و صدمات که از طرف پاسبانها به آنها رسیده جان سپردند و چقدر از ترس و حرس فلج شدند و چقدر مال ما را به اسم روسری یا چادر نماز به غارت بردند ...

اگر یک نفر از ماها با روسری یا چادر نماز به دست یک پاسبان می‌افتاد مثل اسرای شام با ماها رفتار می‌کردند بهترین رفتار آنها با ما با همان چکمه‌ها لگد بر دل و پهلوی ما بود ."


حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدی حرزاده که مسئولیت این طرح مردمی را برعهده دارد می گوید: نباید اجازه داد تا حساسیت و یا مطالبه مردمی در برابر برخی مسائل ضد ارزشی کمرنگ شود، کمرنگ شدن مطالبه مردمی در زمینه حجاب و عفاف زنگ خطری برای جامعه به شمار می رود.

وی با بیان اینکه بد پوششی مقدمه برهنگی است، گفت: تاریخ چندهزار ساله مردم ایران نشان می دهد که آنان پوشیدگی را دوست دارند و بد پوششی کنونی تحمیلی است.

حجت الاسلام حرزاده افزود: عموم مردم ایران خواستار حفظ حجاب و عفاف هستند اما گاهی دسیسه های دشمن در صدد کمرنگ نمادهای اسلام نظیر حجاب است.
 

وی افزود: بدپوششی کنوی تحمیلی است، می خواهند به مردم القا کنند که ذائقه مردم تغییر کرده و مردم به سمت برهنگی روی آورده اند ولی تاریخ چندهزار ساله ایران نه فقط 1400 سال اخیر نشان می دهد که مردم ایران پوشیدگی را دوست دارند و ذاتا از برهنگی بیزارند که فراتر از مباحث اعتقادی است.

 

وی با بیان اینکه بدپوششی توسط 2 گروه شامل بیگانگان با ابزار های رسانه ای و سرمایه داران در جامعه تبلیغ می شود، افزود: اکنون نوع پوشش جوانان و دختران را سرمایه دار تعیین و مشخص می کند که چه کالایی وارد و یا اینکه واحدهای تولیدی چه کالایی را تولید کنند تا جوانان آن را بپوشند.
 

حجت الاسلام حرزاده با اشاره به اینکه وارد کننده، تولید کننده، توزیع کننده و فروشنده جزء هر یک به تناسب به فرهنگ بی حجابی دامن می زنند، افزود: خواست مردم و افکار عمومی مردم می تواند نقش مهمی در پیشبرد برنامه های عفاف و حجاب در سطح جامعه داشته باشد.

 

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر یزد همچنین با بیان اینکه حجاب یک نماد اسلامی است، افزود: انقلاب ایران یک انقلاب اسلامی است و حجاب پس از انقلاب به یک نماد انقلابی تبدیل شده و بین حجاب و دلبستگی به اقلاب ارتباط وجود دارد.

گفتنی است، مرم یزد برای پیوستن به سیل خروشان پویش رهروان حضرت زهرا(س) می توانند در مساجد، کانون های فرهنگی هنری مساجد و پایگاه های بسیج حضور یافته و در این طرح شرکت کنند.
 

پایان پیام/

کد خبر 63923

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha