باید از فرصت دهه کرامت برای ترویج معارف اسلامی استفاده شود

خبرگزاری شبستان: مسئول شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت کشور، دهه کرامت را دهه ابراز ارادت و کسب معرفت دانست و اظهار داشت: باید از این فرصت برای ترویج معارف اسلامی استفاده شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، حجت الاسلام والمسلمین حمیدرضا سلیمانی، مسئول شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت کشور امروز (11تیر) در نشست این شورا که با حضور نمایندگان کشوری و استانی 34 دستگاه عضو در سالن شهید دستغیب آستان مقدس حضرت شاهچراغ (علیه السلام) برگزار شد، گفت: شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت کشور در سال 1386 بنیان گذاشته شد و امروز 34 دستگاه فرهنگی، مردمی و اجرایی در این حرکت ملی مشارکت دارند و جا دارد که از این نعمت خداوندی سپاسگزاری کنیم.

 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، هدف از شکل گیری این شورا را هماهنگی و هم افزایی دستگاه ها و نهاد های فرهنگی، مردمی و اجرایی ذکر و خاطرنشان کرد: دستگاه های عضو شورا نشست هایی را برگزار می کنند که برای تعامل 2 سویه است و حاصل آن باید هماهنگی و طرح مسائل مشترک و ترویج فرهنگ اهل بیت (علیهم السلام) باشد و نتایج آن در دهه کرامت قابل مشاهده باشد.

 

حجت الاسلام و المسلمین سلیمانی یادآور شد: شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت کشور امروز آثار و برکاتی دارد که فراتر از مرز های ایران اسلامی است و شاهد برگزاری برنامه ها هستیم که جای شکرگزاری دارد.

 

دبیرستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور همچنین ضمن ابراز خرسندی از بیان برنامه های دستگاه های مختلف به مناسبت بزرگداشت حضرت احمد بن موسی (علیهما السلام)، تاکید کرد: ظرفیت های دستگاه ها برای بزرگداشت حضرت شاهچراغ (علیه السلام) که در تقویم ملی نیز ثبت شده است، عنوان شد و از آستان مقدس احمد بن موسی (علیهما السلام) نیز انتظار می رود که مطالبات خود از دستگاه ها را عنوان کنند.

 

وی، دهه کرامت را دهه ابراز ارادت و کسب معرفت دانست و اظهار داشت: باید از این فرصت برای ترویج معارف اسلامی استفاده شود و یکی از ابزار های معرفت افزایی کتاب هایی است که در ارتباط با حضرت امام رضا (علیه السلام)، حضرت معصومه (سلام الله علیها)، حضرت شاهچراغ (علیه السلام) و حضرت عبدالعظیم حسنی (علیه السلام) نگاشته شده است.

 

مسئول شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت کشور، توجه به کانون خانواده به عنوان هسته اصلی شکل گیری اجتماع در ترویج کتاب ها و منابع مرتبط با این امامزادگان جلیل القدر (علیهم السلام) تاکید کرد و گفت: شناخت کتاب ها، مطالعه و معرفی آنها به اطرافیان و خانواده و اهتمام به مشارکت در این کار، امواج خوب را در داخل و خارج از کشور ایجاد خواهد کرد.

 

حجت الاسلام و المسلمین سلیمانی خاطرنشان کرد: شکرگزاری نسبت به نعمت ولایت در همه زمان ها و تلاش بر اینکه روح برنامه های ما صبغه مردمی داشته باشد و توجه به محتوا و شاد بودن نیز از نکاتی است که در برنامه ریزی برنامه های دهه کرامت باید مورد توجه باشد.

 

وی افزود: در اجرای برنامه ها سعی شود که وحدت بخشی بین شیعه، سنی و سایر فرق اسلامی را با محوریت اهل بیت (علیهم السلام) تقویت کنیم.

 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت 80 هزار مسجد، 23 هزار کانون فرهنگ و هنری مسجد، هشت هزار بقعه مبارکه و چهار هزار پایگاه بسیج در اجرای برنامه های دهه کرامت، گفت: اعضای شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت با همه توان به میدان آمده اند و با ارائه برنامه های مختلف حرکت های زیبای فرهنگی را خلق کرده اند که بهترین جلوه حرکت در ایران اسلامی است و می تواند به عنوان الگوی موفق به سایر کشور های اسلامی نیز ارائه شود.

 

خاطرنشان می شود، جلسه شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت کشور با عضویت 34 دستگاه فرهنگی، مذهبی، مردمی و اجرایی و با حضور اعضای کشوری و استانی در سالن شهید آیت الله دستغیب آستان مقدس احمدی و محمدی (علیهما السلام) در حال برگزاری است.

 

 

کد خبر 639085

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha