به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، حجتالاسلام مرتضی عزیزی، مسئول اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان نهاوند با اشاره به تخریب 100 درصد ساختمان قدیمی بقعه مبارک امامزاده ابراهیم(ع) شهرستان نهاوند، گفت: از آن جایی که متأسفانه عملیات بازسازی این بقعه توسط تعدادی از افراد بدون رعایت هیچ گونه اصول مهندسی و فنی احداث شده بود، در سال جاری امامزاده ابراهیم روستای دره ابراهیم و امامزاده جعفر روستای کوهانی جزء پروژههای تخریبی برای مقاومسازی اصولی و فنی قرار می گیرند.
وی افزود: در حال حاضر مرحله تخریب و جداسازی اشیای متبرکه و باارزش امامزاده ابراهیم آغاز شده و در حال ایجاد فنداسیون برای احداث فضای مطمئن و مهندسیساز هستند.
حجت الاسلام عزیزی از وجود بیش از پنج هزار متر مربع مساحت بقعه و 2 هزار و 500 متر زیربنا در این مکان خبر داد و ابراز داشت: پیشبینی میشود برای اتمام عملیات بیش از سه میلیارد تومان اعتبار نیاز داشته باشیم که امسال برای آغاز عملیات مبلغ 150 میلیون تومان تخصیص یافته است.
مسئول اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان نهاوند، امامزاده ابراهیم را پردرآمدترین بقعه متبرکه استان با درآمد ماهانه 3 تا 4 میلیون تومان خبر داد و گفت: همه این مبلغ که توسط زائران به درون صحن پربرکت امامزاده واریز و در راستای ساخت و ساز این بقعه هزینه میشود.
وی افزود: وجود این بقعه شریف و متبرک سبب شد که عملاً اهالی روستای دره ابراهیم نام روستایشان را با نام امامزاده ابراهیم نامگذاری کنند و هماینک شرایطی پیش آمده که موجب جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها شده است.
حجتالاسلام عزیزی با اشاره به وجود بیش از دهها بقعه متبرکه در نهاوند از آغاز عملیات تخریب و بازسازی به روشهای کاملاً مهندسی و مقاومسازی شده توسط مهندسان و ناظران ساختمانی اداره اوقاف استان و شهرستان نهاوند خبر داد و گفت: از آن جایی که مردم ما نسبت به بقاع متبرکه اعتقاد خاصی دارند، با مقاومسازی مطلوب شرایط برای حضور بدون دغدغه زائران مهیا می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره اوقاف شهرستان نهاوند، وی گفت: بقاع متبرکه پایگاههای فرهنگی و معنوی هستند که باید دارای شرایط و موقعیتی باشند که زائران هنگام مراجعه به آن مکانها احساس آرامش و نشاط خوبی داشته باشند.
مسئول اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان نهاوند به بازسازی بقعه متبرکه شاهزاده محمد واقع در میدان قیصریه نهاوند اشاره کرد و افزود: این بقعه به عنوان یکی از 10 بقعه متبرکهای است که به مرکز فرهنگی کشوری تبدیل شده و تاکنون با هزینهای بیش از 1.5 میلیارد تومان از اعتبارات و کمکهای مردمی و اداره اوقاف به مکانی بانشاط معنوی اثرگذار تبدیل شده که روزانه بیش از هزاران زائر از اقصینقاط مختلف را دارد.
پایان پیام/
نظر شما