به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، سرهنگ محمدباقر سلیمی در نشست خبری به طرح بخشودگی دوبرابری جرایم رانندگی اشاره کرد و افزود: رانندگان تا پایان آذرماه سال جاری فرصت دارند با مراجعه به دفاتر «پلیس +10» و یا «سایت راهبر» جریمه های خودرو خود را بدون اعمال «جریمه دوبرابری» پرداخت کنند.
وی با بیان اینکه طی سه ماهه ابتدایی سال 96، هزار و 400 دستگاه خودرو به دلیل دارا بودن خلافی بیش از 10 میلیون ریال(یک میلیون تومان) توقیف شده اند، اضافه کرد: طی این مدت همچنین 118 فقره گواهینامه به علت مثبت بودن تست اعتیاد و الکل توقیف شده است.
سرهنگ سلیمی همچنین به وسایل نقلیه توقیف شده در سه ماه نخست امسال اشاره کرد و یادآور شد: در فصل بهار امسال هزار و 801 دستگاه انواع خودرو به دلیل تخلفات در هرمزگان توقیف شد که که نسبت به مدت مشابه پارسال 8 درصد افزایش داشت.
وی ادامه داد: طی این مدت 2 هزار و 881 دستگاه موتورسیکلت نیز به دلیل تخلفات ترافیکی متوقف و به پارکینگ ها انتقال داده شدند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی هرمزگان با تشریح تخلفات حادثه ساز سه ماهه آغازین سال 96، به سرعت غیرمجاز به عنوان مهمترین این نوع تخلف اشاره و بیان کرد: طی این مدت 11 هزار و 404 تخلف سرعت در هرمزگان به ثبت رسید که نسبت به پارسال 24 درصد افزایش داشته است.
وی از فقدان فناوری های نوین مدیریت و کنترل ترافیک به عنوان جدی ترین چالش شهری در هرمزگان یاد کرد و گفت: متاسفانه عمده تصادفات استان در شب ها اتفاق می افتد و کنترل دستی سرعت در شب نیز نمی تواند عامل بازدارنده سرعت در جادههای درون شهری باشد.
سلیمی در بخش دیگری از سخنانش به تشریح تصادفات شهری استان پرداخت و افزود: در سه ماهه ابتدایی سال جاری آمار تصادفات فوتی شهری 13 مورد بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 43 درصد کاهش را نشان می دهد.
وی اضافه کرد: در تصادفات شهری امسال همچنین 519 نفر مجروح شدند که این آمار نیز نسبت به سه ماهه نخست پارسال 11 درصد کاهش یافته است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی هرمزگان، بیشترین عامل تصادفات در هرمزگان را ناشی از عدم توجه کامل به جلو، عدم رعایت حق تقدم عبور و عدم توانایی در کنترل و هدایت وسیله نقلیه برشمرد و خاطرنشان کرد: متولیان راه(شهرداری ها، پیمانکاران، شرکت های حفار) در 11 درصد از تصادفات در هرمزگان مسئولیت داشته اند.
نظر شما