حجت الاسلام حمید برازش، مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد ضمن تقدیر از مجموعه فعالیت های روحانیون اعزامی در ماه مبارک رمضان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در یاسوج، گفت: جایگاه خوب و ایده آل روحانیون در بین مردم و فعالیت این سفیران جهادی در کشور، نقش به سزایی در کاهش آسیب های اجتماعی دارد.
وی عنوان کرد: با مدیریت و برنامه ریزی گسترده و مناسب می توان از این ظرفیت ها و استعدادها در راستای پیشگیری از انحرافات و آسیب های موجود در جامعه بهره برداری کرد.
برازش، با بیان اینکه در شرایط حساس کنونی همه ما باید با تحمل همه مشکلات، برای ارتقاء فرهنگ جامعه تلاش و از ناملایمات و سختی ها عبور کنیم، اظهار داشت: باید با از بین بردن موانع پیشرفت فرهنگ ناب اسلامی، به فکر حفظ ارزش های نظام و انقلاب اسلامی باشیم.
این مسئول فرهنگی و تبلیغی کهگیلویه و بویراحمد، عنوان کرد: شبکه های مجازی و ابزارهای نوین ارتباطی ظرفیتی است که امروز به عنوان امر لاینفک زندگی افراد تبدیل شده و باید از این فضا برای بحث پیرامون برنامه های ارتقایی و پیشگیری بهره گرفته شود.
وی خاطرنشان کرد:باید با استفاده از این عرصه ها در جهت آموزش، روشنگری و آگاه سازی نسل نوجوان و جوان از عواقب آسیب ها و راهکارهای کنترل و پیشگیری گام های اساسی بردارند.
برازش، ابراز داشت: باتوجه به تبلیغ چهره به چهره و نفوذ محتواهای فرهنگی مجموعه شبکه تبلیغی، به خوبی می توانند به عنوان سربازان خط مقدم در مبارزه با تهدیدات فرهنگی و کاهش آسیب های اجتماعی مؤثر باشند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: با تدوین برنامه های اساسی و اولویت بخشی به ارزش های دینی و الهی جامعه را به سمت کمرنگ کردن آسیب های اجتماعی و ارتقای سلامت اخلاقی سوق دهند.
برازش در ادامه، با اشاره به اينکه يکی از نمونه های تبليغ، شبکه تبليغ روحانيون است، اضافه کرد: اعزام روحانيون به ويژه در ايام مناسبت های ماه رمضان، محرم و صفر در دستور کار اداره کل قرار دارد و تاثيرگذاری اين شيوه تبليغ تاکنون در جامعه محسوس بوده است .
وی عنوان کرد: اعزام مبلغ در قالب طرح های روحانيون مستقر، طرح هجرت، استقرار و ساماندهی روحانيون بومی مناطق مختلف و ارسال متون آموزشی مورد نياز برای آنها و اعزام های مقطعی در ماه های رمضان، محرم، صفر و ساير مناسبت ها صورت می گيرد .
مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد، نقش روحانيون در تقويت جنبه هاي مختلف دين و فرهنگ دينی را موثر دانست و گفت: روحانیون نقش مهمی در جهت دهی افکار عمومی جامعه دارند.
وی روحانيت را زبان گويای و عنصر تربيت شده مورد قبول اسلام ناب محمدی دانست و یادآور شد: روحانيون باید با شناخت نسبت به مسائل جامعه فعالیت کنند.
برازش، ريشه یابی آسيب ها به ويژه در نسل نوجوان و جوان جامعه را خواستار شد و تاکید کرد: حضور جدی در مسئله خرافه زدایی و جلوگیری از گسترش مباحث غيردينی از وظایف روحانیون است.
نظر شما