محسن شجاعی، معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی استان کردستان با اشاره به نسبت طلاق به ازدواج در استان در سال 89 و سال های قبل از آن به خبرنگار شبستان در سنندج، گفت: میانگین رشد ازدواج در کشور 2 دهم درصد طی سال 89 بوده اما متأسفانه این آمار در کردستان از رشد منفی 5/1 درصدی برخوردارست.
وی خاطر نشان کرد: فرهنگی سازی، برپایی کارگاه های تخصصی، آشنایی جوانان و نوجوانان با معضلات پیش روی آنان در جامعه و آموزش های پیش، حین و بعد از ازدواج برای زوج های جوان و همچنین بهره مندی از دستاوردهای علمی و تحقیقاتی در این زمینه می تواند در سالم سازی جامعه و کاهش معضلات اجتماعی بسیار مؤثر باشد.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی استان کردستان تصریح کرد: در سال 87 از هر 6 ازدواج در استان یک مورد به طلاق انجامیده است که این آمار در سال 88 به 3/6 از هر ازدواج و در سال 89 به 9/5 از هر ازدواج رسیده است که این خود زنگ خطری بوده و استان کردستان را در رتبه 22 کشور قرار داده است.
شجاعی افزود: خوشبختانه با اجرای فعالیت های پیشگیرانه و فرهنگ سازی در رابطه با امر طلاق و مشکلات موجود بر زندگی زوج های جوان، شاهد کاهش رشد آمار طلاق در این استان نسبت به سنوات گذشته هستیم.
وی اظهار داشت: هر چند که این مهم با نقطه مطلوب فاصله زیادی دارد اما با توجه به میانگین رشد 1/9 درصدی آمار طلاق در کشور خوشبختانه استان کردستان با رشد 8/3 درصدی رتبه 25 کشور را به خود اختصاص داده است که این مهم نسبت به سال های گذشته رضایت بخش است.
پایان پیام/
نظر شما