تعطیلات تابستانی با سفر به گنجینه های نایاب غرب کشور/ همدان، نوستالژیک ترین مقاصد صنایع دستی کشور

خبرگزاری شبستان:همدان نام شهر تاریخی و قدیمی است که در زمان کوروش هم وجود داشت و امروزه بسیاری از آثار تاریخی را در خود جای داده و می‌توان بهترین مکان برای ایران گردی خواند .

خبرگزاری شبستان_ همدان: سفرهای تابستانی که با اتمام یکماه روزه داری، راز و نیاز با خالق یکتا همزمان شد و با نگاهی به جای جای کشورمان شاهد حضور مسافران هستیم استان همدان هم در این روزها مملو از جمعیت و مسافران شده است.

طی چند سال گذشته «پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین» در ایام تعطیلات عید فطر همواره یکی از مقاصد گردشگران محسوب شده و به عنوان گل سر سبد منطقه غرب کشور آغوش خود را به روی مهمانان تابستانی باز کرده است.

همدان کهن شهر ایران، با قدمت 7 هزار ساله در دل خود، هگمتانه، گنج نامه، بوعلی سینا، باباطاهر، گنبدعلویان و... را جای داده است که هر گردشگر و مسافر با ورود به این شهر زیبایی ها و جاذبه های آن را هرگز از یاد نخواهد برد.

غار علیصدر، شیر سنگی، برج قربان، تپه باستانی نوشیجان و غیره  از جمله مکان های تاریخی منحصر به فرد استان همدان بوده که علاقه مندان به تاریخ را به سوی خود فرا می خواند.

همدان به عنوان پنج شهر گردشگری کشور پتانسیل های فراوانی دارد که شامل جاذبه های تاریخی بی نظیر و جاذبه های طبیعی منحصر به فرد است که هریک از این جاذبه ها و پتانسیل ها گویای فرهنگ و تمدن بی نظیر کهن شهر همدان است.

همدان در دوره های مختلف از هخامنشیان تا اشکانیان گرفته تا ساسانیان و حتی سلجوقیان، پایتخت حکومت بوده و به همین خاطر، نقش زیادی در توسعه فرهنگ و تاریخ این مرز و بوم ایفا کرده است.

همچنین این استان در مسیر عبور زائران به عتبات عالیات قرار گرفته است با وجود امامزادگان شاخصی چون امامزاده عبدالله، شاهزاده حسین و امامزاده محسن(ع) پذیرای گردشگران مذهبی می باشد.

آب و هوای مطبوع کوهستان، دره فرح‌بخش الوند و چشم‌انداز زیبای دشت میشان جذابیتی را پدید آورده همه ساله گردشگران داخلی و خارجی را از اقصی نقاط کشور و حتی جهان در ایام تعطیلات به خود جذب می‌کند.

همدان، یکی از قطب های صنایع دستی ایران است، سفر به لالجین ، شما را با یکی از نوستالژیک ترین مقصدهای صنایع دستی کشور آشنا می کند؛ جایی که هزاران نفر با خاک و هنر و آتش، نقش هایی جذاب خلق می کنند و شما را به دنیای کوزه ها می برند.

مصطفی خزاعی، مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان اظهار کرد: در تعطیلات عید فطر 11 هزار و 922 نفر در قالب 2هزار و 321 خانوار در مدارس و پایگاه های اسکان فرهنگیان استان پذیرش شده‌اند.

وی افزود: ظرفیت های فرهنگی، جاذبه های مذهبی، تاریخی و گردشگری استان همدان بسیاری از مسافران تابستانی را در تعطیلات عید فطر به سوی خود فرا خواند.

وی تصریح کرد: ستاد اسکان فرهنگیان استان همدان با یک هزار و 273 کلاس در 150 مدرسه ، مراکز رفاهی-آموزشی و خانه های معلم فعالیت خود را از 25 خردادماه آغاز کرده است و روند خدمت رسانی به مسافران تابستانی تا 15 شهریورماه ادامه دارد.

مجید جهانگیری، مسئول امور موزه‌ها و بناهای تاریخی همدان افزود: 14 موزه در استان همدان از ساعت 8:30 الی 20 آمادگی پذیرایی از مسافران تابستانی را دارند.

وی تصریح کرد: در استان همدان 9 موزه و پنج ابنیه تاریخی که دارای ورودی برای بازدید هستند، آماده بازدید مسافران تابستانی است.

وی خاطرنشان کرد: یک موزه خصوصی میراث و ورزش پهلوانی باستانی به نام شهید «همه‌کسی» آماده پذیرایی است که در ماه اخیر مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

به گزارش شبستان: همدان به عنوان پنج شهر گردشگری کشور پتانسیل های فراوانی دارد که شامل جاذبه های تاریخی بی نظیر و جاذبه های طبیعی منحصر به فرد است که هریک از این جاذبه ها و پتانسیل ها گویای فرهنگ و تمدن بی نظیر کهن شهر همدان است.


همدان به واسطه موقعیت قرارگیری آن در نزدیکی مرکز و پایتخت در کنار جاذبه‌های تاریخی و طبیعی فراوان و محصولات و صنایع‌دستی ویژه این قابلیت را دارد که در توزیع سفر نقشی پررنگ را ایفا کند.


استان همدان، پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین، حدود هزار و ۹۰۰ اثر و بنای و جاذبه تاریخی و طبیعی و گردشگری را در دل خود جای داده است که نیمی از آن به ثبت ملی رسیده است.

گزارش: سمیرا قادری

کد خبر 638611

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha