به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ حجت الاسلام نورالله قدرتی، رئیس کل دادگستری خراسان شمالی امشب چهارشنبه هفتم تیر در مراسم گرامیداشت شهدای حادثه هفتم تیر سال 60 که در محل مسجد امام رضا علیه السلام بجنورد برگزار شد، با اشاره به شخصیت والا و متواضع شهید بهشتی در همه شئونات فردی و اجتماعی، مدیران و مسئولان را بر الگو پذیری از چنین شخصیت اندیشمند و مدبری توصیه کرد.
وی چنین مدیرانی را محبوب دل همه مردم دانست هرچند که دشمنان از همه قدرت خود استفاده کنند تا چنین الگویی را ترور شخصیت کنند و ادامه داد: جریان نفاق و جریان دنیا طلب و قدرت طلب به خوبی تشخیص داده بود که امثال شهید بهشتی سد راهی هستند برای رسیدن به منافع مادی و دنیوی آنها، لذا بعد از انقلاب روزنامه های دهه اول را که نگاه می کنیم می بینیم که چه تهمت هایی به این شخصیت فقیه زدند تا جایی که فریاد می زدند «بهشتی! بهشتی! طالقانی را تو کشتی!»
وی با بیان اینکه شهید بهشتی زمانی که فشارها بسیار زیاد شد خدمت امام رسید تا بگوید که ایشان اجازه دهند تا آیت الله بهشتی به مباحث حوزوی و معارف دینی برگردد، افزود: اما امام راحل بدون اینکه شهید بهشتی درخواست خود را مطرح کند به عرض ارادت مردم و تعریف و تمجید آنان اشاره کرده و فرمودند: اگر روزی همین مردم من را لعن کرده و دشنام دهند من از مسیرم جدا نمی شوم چرا که مسیرم حق است و به این مسیر اعتقاد دارم.
حجت الاسلام قدرتی با بیان اینکه امام راحل با گفتن این جمله که تمجید و تعریف و لعن دیگران در شرایطی که من مسیر حق را برگزیده ام برای من تاثیری ندارد، تکلیف شهید بهشتی را روشن کرد، افزود: راه و مسیر امام و شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی ادای تکلیف و پیروی از سیره ائمه اطهار علیهم السلام بوده است.
وی، حق پذیری را از دیگر ویژگی های شهید بهشتی و یارانش برشمرد و گفت: این شخصیت والا مقام وقتی حق را در گروه مقابل و حتی مخالف می دید به صرف قرار داشتن در طرف مقابل آن را رد نمی کرد و وقتی تشخیص به حق بودن آن مطلب می کرد؛ آن را می پذیرفت.
رئیس کل دادگستری خراسان شمالی با تأکید بر اینکه روحیه حق پذیری در جامعه ما ضعیف شده است، اظهارداشت: در شرایط کنونی جامعه اگر فرد یا مقاله و کتاب توسط کسی نوشته شده باشد که همفکر ما نیست، از همان ابتدا بر روی آن خط بطلان می کشیم که این نحوه برخورد اصلا صحیح و پسندیده نیست.
وی تأکیدات رهبری مبنی بر عدم دوقطبی شدن جامعه را نیازمند لوازمی دانست که باید همه به آن توجه کنند و افزود: اگر گفته می شود که نویسندگان، مسئولان و صاحب نظران نباید جوری صحبت کنند و بنویسند که جامعه به سمت دو قطبی شدن رهنمون شود؛ ما هم به سهم خود وظیفه داریم اگر فرد مقابل و در گروه مخالف ما سخن حقی گفت و یا اندیشه حقی را ابراز کرد؛ آن را بپذیریم.
وی با بیان اینکه در طول تاریخ انقلاب شاهد حوادث تلخی بودیم که داعیان خدمت به مردم با عناوینی همچون مجاهدان خلق و دهها عنوان پرطمطراق دیگر و با بهره گیری از احادیث و روایات برای فریب جامعه دینی تلاش می کردند، افزود: آنان جنایاتی را در این مدت مرتکب شدند که حتی دشمنان قسم خورده ما هم چنین حوادثی را برای ملت ما رقم نزدند.
حجت الاسلام قدرتی، 17 هزار شهید ترور در دهه 60 و اوایل انقلاب را محصول چنین اندیشه التقاطی دانست و با بیان اینکه اندیشه ای که برگرفته از اندیشه ولایت نباشد سرنوشتی جز تباهی و نابودی ندارد، اظهار کرد: هر گروهی با هر عنوانی اگر بخواهد اسلام را به جز از طریقی که اهل بیت تبیین کردند؛ دریافت کند؛ سرنوشتی جز افتادن در دامن شرک، کفر و باطل ندارد و البته که این سرنوشت مخصوص دهه شصتی ها نیست.
این مراسم با مداحی ادامه یافت.
نظر شما