امام جمعه شهرستان راور در گفتگو با خبرنگار شبستان، با تأکید بر حفظ دستاوردهای ارزشمند ماه مبارک رمضان، با اشاره ای گذرا به جایگاه این ماه عظیم، نکاتی بیان کرد.
حجت الاسلام علی تویسرکانی با اشاره به اینکه ماه رمضان در حقیقت نوعی کلاس فشرده خودسازی است که اعمال توصیه شده در آن به صورت فشرده انجام می شود، صیام، قیام، تلاوت قرآن، نمازهای مستحبی، اطعام و رحم به فقرا و...را در ماه ضایفت الهی، مورد اشاره قرار داد.
وی افزود: خود امساک و پرهیز از خوردن و آشامیدن دربردارنده آثار و برکات فردی و اجتماعی است که با ایجاد تحولی درونی در انسان، نورانیت خاصی به او داده و صفا و جلای معنوی برای انسان به وجود می آورد.
امام جمعه راور با اشاره به اینکه ماه رمضان ماه قیام است، اقدام ویژه برای عبادت خداوند با دستورات خاصی که برای این ماه وارد شده است و نیز نمازهای هر شب ماه مبارک و .. را یادآور شد و افزود: در پرتو این شیوه عبادت و بندگی، قرب خاصی برای انسان حاصل می شود که از لطف و عنایت خداوند برخوردار خواهد شد.
وی تلاوت قرآن را که بیشترین توصیه برای آن در ماه مبارک رمضان شده است و آماده بودن زمینه این ماه برای توبه و استغفار و.. تا رسیدن به عید فطر و پرداخت زکات فطره با دل کندن از مال دنیا را مورد تأکید قرار داد که باید در بعد از این ماه نیز مورد توجه باشد.
حجت الاسلام تویسرکانی با استفاده از روایاتی که مؤید آن است که گناهان انسان در ماه رمضان آمرزیده شده و انسان باید برای بعد از آن چاره اندیشی کند، تقوا، مراقبه و تداوم اعمال حسنه ماه مبارک رمضان در طول سال را از راه های مهم برای حفظ و صیانت از دستاوردهای ماه مبارک رمضان خواند.
وی بیان داشت: عصاره همه برکات ماه رمضان و فلسفه وجوب روزه طبق آیه قران کریم، رسیدن به تقواست که ما نیز باید با مراقبت ویژه سعی کنیم دچار غفلت نشده و به رعایت تقوا ملزم باشیم.
امام جمعه راور با تأکید بر اینکه استمرار آثار و برکات ماه رمضان منوط به تداوم اعمال وارد شده در این ماه در بقیه ایام سال است، افزود: در این زمینه برای برخورداری از ثواب یک ماه روزه، در روایات به روزه گرفتن پنجشنبه اول و آخر ماه و چهارشنبه وسط ماه توصیه شده است.
وی گفت: انس با قرآن با تلاوت حداقل روزانه 50 آیه از این کتاب نورانی، صله رحم، صدقه و رحم به فقرا از دیگر راه های استمرار برکات ماه رمضان است.
پایان پیام/
نظر شما