زبان هنر شاه کلید ترویج معارف دین و اهل بیت (ع)

حمید شاه آبادی در نشست کارگروه هنری نهمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع) گفت: زبان هنر به عنوان یک شاه کلید در دست متولیان حوزه هنر انتقال دهنده مفاهیم و آموزه های دینی به ویژه معارف اهل بیت است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، معاون هنری وزیر ارشاد با اشاره بر اینکه همه سازمان ها و حوزه ها نقش اساسی در ترویج معارف اهل بیت داشته و ایفا می کنند تصریح کرد: زبان هنر به عنوان یک شاه کلید در دست متولیان حوزه هنر انتقال دهنده مفاهیم و آموزه های دینی به ویژه معارف اهل بیت است.


وی تأکید کرد: در این جشنواره از تمامی ظرفیت های حوزه هنر استفاده شود  همچنین بایستی حوزه ها و بخش های مغفول مانده شناسایی و احیا شوند.


وی با بیان اینکه تجربه 8 دوره گذشته نشان از موفقیت این جشنواره بزرگ دارد ،گفت: گاهی اوقات دستورالعمل ها خوب صادر می شود ولی در عمل توفیق حاصل نمی شود بنابراین تمام ظرفیت ها بایستی در خدمت این مأموریت بزرگ و معنوی قرار گیرد.


ارتقاء دانش نظری و مبانی معرفتی هنرمندان تکلیف اصلی ما در جشنواره امام رضا (ع)


شاه آبادی با بیان اینکه ظرفیت های آثار هنری در کشور زیاد است و هنرمندان و علائق زیادی هم وجود دارد ،گفت: مهم ترین و اصلی ترین تکلیف ما مدیران در این جشنواره بزرگ و معنوی ارتقاء دانش نظری و مبانی معرفتی و اطلاعات عمومی و تاریخی هنرمندان است.


وی تأکید کرد: اگر خواهان متفاوت بودن جشنواره نهم نسبت به سایر جشنواره ها هستیم بایستی به سمت همه اندیشمندان و هنردوستان به ارتقاء معنوی و تخصصی چه از حیث کیفیتی و چه از حیث معرفتی نسبت به ساحت وجودی امام رضا(ع) بیاندیشیم و به بصیرت افزایی هنرمندانی که تازه پا به عرصه فعالیت هنری گذاشته اند کمک کنیم.

 

معاون هنری وزیر ارشاد با یادآوری اینکه همه هنرمندان کشور ما فعال متخصص و با تکنیک هستند گفت: درخصوص فعالیت های هنری مذهبی بایستی متولیان هنر فضایی را برای هنرمندان فراهم کنند تا در آن فضا امکان بهره وری بیشتر از فضائل دینی و معنوی بیشتر باشد و آثار خلق شده نیز با نفوذتر و معنوی تر ظهور و بروز کند.


وی گفت: بایستی شرایطی برای هنرمندان مهیا شود تا بر دانش آنها نسبت به سیره نبوی و اهل بیت افزوده شده و حتی مدرسین هم از طریق کارگاه های آموزشی یا CD آموزشی دهند.


تشکیل ستاد رصد هنری در معاونت هنری ارشاد


شاه آبادی در عین حال با تأکید بر اینکه در تولید آثار هنرمندان بایستی شناخت بیشتر از امام رضا(ع) باشد، تصریح کرد: ستادی در معاونت هنری وزارت ارشاد فعال است ضمن اینکه ذیل ستاد اصلی کار می کند کلیه آثار و مباحث را رصد کرده و برای هر موضوع کلید اصلی آن را پیدا می کنند و برای هر استان نسخه همان استان را می پیچد.


بنا بر گزارش ستاد خبری جشنواره بین المللی امام رضا (ع)،وی وظیفه اصلی این ستاد را از یک سو تشخیص تکنیک های هنری ذکر کرد و از سوی دیگر دانش و معرفتی که نسبت به شخصیت امام هشتم حضرت علی بن موسی الرضا(ع) در آثار هنری به کار گرفته می شود.


وی در پایان به تمامی مدیران کل 13 استان برگزار کننده جشنواره هنر رضوی متذکر شد که بانک اطلاعاتی سرمایه معنوی این جشنواره است و باید از این ظرفیت به عنوان یک سرمایه معنوی استفاده درست شود و روز به روز به تکمیل و جامع تر کردن بکوشیم.

 

پایان پیام/

کد خبر 63754

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha