ضرورت همکاری همه سازمان ها و خیرین در ساخت باغ موزه دفاع مقدس خوزستان

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در خوزستان، بر ضرورت همکاری همه سازمان ها و دستگاه های استان در ساخت باغ موزه دفاع مقدس استان تاکید کرد و اظهار داشت: همچنین باید از خیرین در این امر کمک گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت ‌الله سید محمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز، شب گذشته (31 خرداد) در سومین نشست هیئت امنای باغ موزه دفاع مقدس استان، گفت: دفاع مقدس جهاد فی سبیل الله و معنوی بود که با کمک و ایستادگی ملت ایران در طی هشت سال رقم خورد.

 

وی با اشاره به اینکه ملت ایران در دفاع مقدس به سخت ترین شکل ممکن در برابر رژیم بعثی و همه دنیا مقاومت کرد و توانست به پیروزی دست یابد، اظهار کرد: در همه دنیا اگر جنگی رخ داده، آثار آن در یک موزه نگهداری می شود تا برای نسل های آینده باقی بماند.

 

وی با بیان اینکه در کشور ما با وجودی که بخش عمده جنگ در خوزستان بود ولی برخی استان ها در ایجاد باغ موزه پیشتاز بودند، اضافه کرد: اکنون که 30 سال از جنگ گذشته است، توانستیم با جلب موافقت همه جانبه، اقدامات لازم جهت ایجاد باغ موزه را انجام دهیم.

 

آیت الله موسوی جزایری، تصریح کرد: در حال حاضر زمین مناسبی برای این منظور در اختیار مجموعه بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس استان قرار گرفته و باید توجه داشت این اقدام بسیار سنگین و زمان بری است و همه دستگاه ها و سازمان ها و ادارات باید گوشه ای از کار را بر عهده بگیرند.

 

وی با اشاره به اینکه علاوه بر این باید شرکت نفت، فولاد، سازمان برق هم مشارکت داشته باشند و همچنین از خیرین هم دعوت کرد که در ساخت باغ موزه ورود کنند، افزود: انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بر اساس آیه «وَتَعَاوَنُواْ عَلَى الْبرِّ وَالتَّقْوَى» پیروز شد از این رو باید همه کارها را بر طبق این آیه پیش ببریم.

 

دکتر غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان، هم با تقدیر از اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان جهت تاسیس باغ موزه، عنوان کرد: این کار اگر کامل اجرا شود این قابلیت را دارد که این مسأله را به ذهن متبادر کند که اهواز پایتخت دفاع مقدس است.

 

وی با بیان اینکه باید برنامه مدونی برای ساخت باغ موزه در بازه زمانی معین پیش بینی شود و با برنامه ریزی آن را به اتمام برسانیم، ادامه داد: هنر و معماری به کار رفته در طرح باغ موزه می تواند بیش از حرف زدن در انتقال مفاهیم دفاع مقدس به نسل های آینده تأثیرگذار باشد.

 

همچنین سردار محمد علیپور، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌ های دفاع مقدس خوزستان، با اشاره به اینکه در حال حاضر پنج مرکز فرهنگی دفاع مقدس در شهرهای اهواز، دزفول، خرمشهر، آبادان و سوسنگرد فعالیت دارد و تاکنون 2 تا سه میلیون سند از اسناد ناب دفاع مقدس جمع آوری شده است.

 

وی از اقدامات انجام شده در طراحی نهضت تاریخ شفاهی دفاع مقدس خبر داد و ابراز کرد: از دیگر اقدامات می توان به تدوین دانشنامه دفاع مقدس اشاره کرد که تاکنون 2 هزار و 500 مدخل آماده شده و مقاله نویسی این مدخل ‌ها از نیمه دوم سال آغاز می شود.

 

کد خبر 637411

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha