به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه تخصصی مسجد، حجتالاسلام جمال هادیان؛ مدیر ناحیه علامه طباطبایی (ره) مرکز رسیدگی به امور مساجد در نشستی با ائمه جماعات مساجد این ناحیه، گفت: تاکنون اطلاعات پرونده ۵۴ خادم از میان ۱۲۰ خادم این ناحیه، در سامانه «سجم» ثبت شده است، همچنین از میان ۷۶ امام جماعت، پرونده ۷۲ امام جماعت تکمیل شده است و فرایند تکمیل پروندههای مربوط به اعضای هیئت امنا هم از ماه آینده آغاز خواهد شد.
وی درباره مساجدی که نماز جماعت صبح را اقامه میکنند، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۴، در این ناحیه ۱۳ مسجد نماز جماعت صبح داشتند که این آمار در سال ۱۳۹۵ به ۱۸ و در سال ۱۳۹۶ به ۲۳ مسجد افزایش پیدا کرده است.
مدیر ناحیه علامه طباطبایی (ره) افزود: همچنین در حال حاضر اکثر مساجد به خصوص مساجد محوری در این ناحیه، طرح کرسی تلاوت را پیش میبرند و در برخی از این برنامهها که به صورت هفتگی و ماهانه انجام می شوند از قاریهای بینالمللی قرآن هم استفاده میشود.
هادیان با بیان این که همه دورههای آموزشی مربوط به خدام، امنا و ائمه جماعات که توسط معاونت آموزش طراحی شده است در این ناحیه برگزار شده است، ادامه داد: در دوره آموزشی امنای مساجد، حدود ۸۰ درصد افراد شرکت داشتند، همچنین در دوره آموزشی ائمه جماعات، ۷۰ درصد و در کلاس های آموزشی خدام هم ۶۰ درصد واجدین شرایط حاضر بودند.
وی درباره اقداماتی که در دهه تکریم مساجد انجام گرفته است با اشاره به برگزاری یک جلسه با ائمه جماعات ناحیه علامه طباطبایی و همچنین برگزاری جلسه هماهنگی در فرمانداری، اضافه کرد: در این دهه ما در ۱۰ مسجد برنامههای منظمی داشتیم و علاوه بر آنها در شهرستانهای فیروزکوه، دماوند و پردیس با بنرهایی که آماده شده بود، فضای آنها را برای این دهه آماده کردیم.
مدیر ناحیه علامه طباطبایی (ره) گفت: بزرگترین چالش ما در ناحیه علامه طباطبایی این است که تنها در ۷۶ مسجد از ۱۷۰ مسجد این ناحیه امام جماعت مستقر وجود دارد و فعال هستند و بقیه به علت نداشتن خانه عالم، بلاتکلیف هستند.
هادیان افزود: ییلاقی و قشلاقی بودن برخی از مساجد و همچنین فاصله زیاد روستاها با شهر هم مشکل دیگری است که باعث شده است که تردد ائمه جماعات به مساجد ناحیه علامه طباطبایی دشوار باشد.
نظر شما