محسن شجاعی به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: کاهش آسیب های اجتماعی با تاکید بر ارتقا کیفیت زندگی با رویکرد بومی مهمترین هدف سازمان بهزیستی در تنظیم سند کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی است.
وی افزود: ایجاد هماهنگی لازم بین سازمان های ارائه دهنده خدمات در سطوح مختلف پیشگیری در زمینه آسیب های اجتماعی وشناسایی مناطق آسیب خیز و انجام مداخلات مناسب با رویکرد علمی از جمله اهداف سازمان بهزیستی در تنظیم سند کنترل آسیب های اجتماعی است.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کردستان اظهار داشت: همچینین شناسایی به موقع افراد در معرض آسیب های اجتماعی و ارائه خدمات تخصصی مناسب، فراهم آوردن زمینه بازگشت افراد آسیب دیده اجتماعی به زندگی سالم و جامعه از طریق توانمندسازی آنان از دیگر اهداف سازمان بهزیستی است.
وی تصریح کرد: آسیب های اجتماعی پدیده هایی هستند که بر اثر عوامل مختلف اقتصادی، اجتماعی و روانی بوجود آمده و بر عملکرد و کارایی مثبت و کیفیت زندگی افراد تأثیر می گذارند.
شجاعی، بر پیشگیری آسیب های اجتماعی تاکید کرد و افزود: پیشگیری بستر ساز کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی و بازگشت افراد آسیب دیده اجتماعی به جامعه زندگی سالم است.
وی به مراحل مختلف پیشگیری اشاره کرد و اظهار داشت: اقدامات و برنامه هایی که هدف آنها شناسایی افراد آسیب دیده اجتماعی و انجام مداخلات به موقع به منظور ارائه خدمات تخصصی در کوتاه ترین زمان به آن ها می باشد تا زمینه بازگشت به جامعه و زندگی سالم فراهم شود نیز یکی از مراحل پیشگیری است.
این مقام مسئول افزود: کلیه برنامه هایی که هدف آن جلوگیری از گرایش به آسیب اجتماعی و ارتقاء سطح سلامت و کیفیت زندگی عموم مردم و بویژه افراد در معرض آسیب اجتماعی می باشد نیز نوعی پیشگیری است.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کردستان، همچنین اقداماتی که هدف آنها توانمندی سازی، قادرسازی و بازتوانی افراد آسیب دیده اجتماعی به منظور بازگشت آنها به زندگی سالم در جامعه و جلوگیری از آثار و عوارض ناشی از آسیب های اجتماعی به افراد آسیب دیده خانواده و اجتماع است را نوعی پیشگیری دانست.
شجاعی خاطر نشان کرد: آنجا که سازمان بهزیستی و هیچ سازمان دیگری به تنهایی نمیتواند جلوی این آسیب اجتماعی را بگیرد، در این سند شرح وظایف ادارات و ارگانها با تعیین طرح پیشگیری مشخص شده است.
پایان پیام/
نظر شما