به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، یکی از اعضای شورای شهر سنندج در این آیین اظهار کرد: برای داشتن جامعه ای سالم و اسلامی بایستی به سمت آموزه های قرآنی گام برداریم که برپایی نمایشگاه های علوم قرآنی فرصت مناسبی برای خانواده هاست تا از نرم افزارها و کتب دینی و قرآنی برای فرزندان خود بهره بگیرند.
سيد بهاءالدين حسيني با بیان اینکه آموزه هایی قرآنی می تواند ضمن گسترش فضایل اخلاقی سدی مهم در برابر ناهنجاری های اجتماعی باشد، اذعان کرد: زبان قرآن، زبان هدایت است که حتی با رشد جوامع همواره چراغ راه انسان ها بوده است و از این رو بایستی زمینه تقویت و ترویج آموزه های قرآنی با برپایی نمایشگاه قرآن فراهم کنیم.
دبیراجرایی نمایشگاه علوم قرآنی سنندج نیز در سخنانی گفت: نمایشگاه در غرفه های کودک و نوجوان، کتاب، محصولات و نرم افزارهای قرآنی، صنایع دستی، وقفیات و قرآن های موزه ای، عفاف و حجاب، مطبوعات و رسانه های مجازی، پاسخ به مسایل شرعی و شبهات، نهادها و موسسات از 20 خرداد به مدت 10 روز پذیرایی بازدید علاقه مندان بود.
طلا رحیمی از عدم حضور مسئولان فرهنگی استان در طول برگزاری نمایشگاه اظهار ناراحتی کرد و افزود: توقع داشتیم شاهد حضور پررنگ مسئولان در این نمایشگاه باشیم اما متاسفانه نمایشگاه علوم قرآنی امسال سنندج مورد بی مهری مسئولان استان قرار گرفت.
آیین اختتامیه نمایشگاه علوم قرآنی سنندج که با حضور معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان و جمعی از اعضای شورای شهر برگزار شد، با اجرای برنامه مولودي خواني و تجلیل از فعالان شرکت کننده در نمایشگاه به کار خود پایان داد.
نمایشگاه آثار علوم قرآنی از 20 تا 30 خرداد جاری به همت دو موسسه معراج و ستایش سنندج در گالری دیار و نگارخانه ارشاد سنندج دو نوبت صبح و عصر پذیرایی بازدید علاقه مندان بود.
نظر شما