به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمد حسینی امروز (30 خرداد) در نخستین کارگروه تخصصی زنان و خانواده استان خراسان جنوبی اظهار کرد: در نگاه به بخش های نرم افزاری و تفکر و باورهای انسان ها غفلت بزرگی انجام داده ایم.
وی با بیان اینکه بخش اعظم برخوردهای ما سخت افزاری و تکلیفی است، افزود: شرایط سخت و استرسی با تدبر و تحمل قابل بازسازی است.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت بالا بردن آستانه تحمل در مقابل مشکلات، گفت: بخش اعظم طلاق ها در چهار سال اول زندگی اتفاق می افتد چرا که آستانه تحمل و صبر زوجین پایین است و هدف از اجرای طرح تاب آوری اجتماعی بالا بردن آستانه تحمل و کاهش نزاع و درگیری است.
حسینی ادامه داد: از الزامات اجرای هر طرحی، جامع و کارشناسی بودن، مستمر و با کیفیت بودن است که باید تمام این نکات مورد توجه قرار گیرد تا طرح با موفقیت انجام شود.
وی با تاکید کرد: طرح تاب آوری اجتماعی با ارزیابی و آسیب شناسی و توسعه بیشتر میشود کارآمد و موثر باشد.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه آموزش عمومی و تخصصی و مطالعه در جامعه کم است، گفت: بیشتر مردم حقوق خود را نمی دانند و این نقص است.
حسینی با اشاره به اینکه به لحاظ رویکردی مجموعه رفتارها می تواند تاثیر گذار باشد، تصریح کرد: در حال حاضر به گونه ای تبلیغ و وانمود می کنیم که اگر جوانان با حداقل امکان داشت خود را برای ازدواج قانع کند دیگر این مهم را انجام نمی دهد چرا که وقتی برای جوانان توقع ایجاد می کنیم این رفتارهای جواب نمی دهد و مشکلات به وجود می آید.
وی بر ضرورت ورزش بانوان تاکید کرد و افزود: برای ایجاد انگیزه و ورزش بانوان باید راهکار مناسب و عملی ارائه شود چرا که هر موضوعی که مطرح می شود بخش زیادی از آن در مقاطعی شروع شده و ابتر مانده است بنابراین باید اصرار بر روش های ناموفق نداشته باشیم و آن را بازسازی و تقویت و نواقص آن را برطرف کنیم.
نظر شما