روایت جنایاتی علیه مسلمانان در انگلیس که نادیده گرفته می شوند

خبرگزاری شبستان: اسلام هراسی یا جنایات ضد مسلمانان هنوز در انگلیس به طور جدی مورد توجه و پیشگیری قرار نگرفته است و در این کشور آزادانه می توان شعارهایی را ضد مسلمانان بر زبان آورد که در خصوص دیگر اقلیت ها جرم محسوب می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، راشا تودی در گزارشی نوشت: پس از حمله تروریستی به «فینسبری پارک» در شمال لندن که یک کشته و 10 زخمی بر جا گذاشت، شخصیت های مطرح و مردم به طور یکسان از شعارهای ضد اسلامی انتقاد کردند.

روزنامه هایی مانند «سان»، حزب استقلال انگلیس (یوکیپ)، کارزار خروج از اتحادیه اروپا در جریان برگزاری همه پرسی برگزیت و «پال گلدینگ» رهبر گروه راست افراطی «بریتانیا اول» از جمله گروه هایی هستند که به این شعارها دامن می زنند.

«تام میلز» ویراستار کتاب «اسلام هراسی چیست؟» به راشا تودی گفت: «اسلام هراسی در این کشور به اندازه کافی جدی گرفته نشده است.»

وی افزود: «شما می توانید در زندگی عمومی انگلیس چیزهایی را درباره مسلمانان و اسلام بگویید که هرگز نمی توانید درباره گروه های اقلیت دیگر به زبان بیاورید.»

میلز ادامه داد: «واقعیت این است که اگر به داده ها نگاه کنید، حملات تروریستی اسلام ستیزانه در انگلیس تقریبا نادیده گرفته می شوند.»

زمانی که نخستین بار اخباری در مورد زیر گرفتن شماری از نمازگزاران توسط راننده یک ون در رسانه های انگلیسی منتشر شد، «جی کی روولینگ» نویسنده «هری پاتر» مجموعه ای از توییت ها را در مورد چگونگی رادیکالیزه شدن عاملان افراطی منتشر کرد - نوعی از سوالاتی که پس از حملات افراط گرایان اسلامگرا مطرح شده است.

او در ادامه توییتی از «نایجل فاراژ» رهبر پیشین یوکیپ، و نمایش یک پوستر تبلیغاتی برگزیت را ارائه کرد که سخنانی را ضد مسلمانان بیان می کرد.

وی افزود: «بیایید در مورد چگونگی رادیکالیزه شدن تروریست فینسبری پارک صحبت کنیم.»

پیام های او مجموعه ای از پاسخ های خشمگینانه فاراژ و «کتی هاپکینز» راست گرا را موجب شد.

دانشگاهیان مانند میلز معتقدند که مشکل در بطن جامعه انگلیس و ناتوانی آن در درک تبعات اسلام هراسی است.

میلز گفت: «این مسئله تنها به این دلیل نیست که اسلام هراسی به اندازه کافی جدی به نظر نمی رسد. بلکه به این دلیل است که به درستی درک نمی شود.»

او افزود: «جنایات بر اساس نفرت از مسلمانان توسط پلیس ثبت شده است، که بسیار خوب است و ابتکاراتی هم صورت گرفته تا با دیدگاه های متعصبانه علیه مسلمانان و همچنین گروه های راست افراطی و جنبش های مرتبط با آن مبارزه شود. اما آنچه که همیشه نادیده گرفته می شود این است که راست گراها تنها بخش کوچکی از بازیگرانی هستند که اسلام هراسی را به راه می اندازند. در قلب اسلام هراسی در این کشور دولت و به ویژه دستگاه ضد تروریسم دولتی است و پس از آن گروه های محافظه کار اصلی تر و همچنین گروه های لیبرال که به طور فعال در زمینه فرهنگ اسلام هراسی و دستور کار سیاسی فعالیت دارند.»

 

کد خبر 636879

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha