محمد فوقی، مسئول ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران، امروز (29 خرداد) به خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: انسان ها در زندگی خود، فارغ از کارهای و فعالیت های روزمره، اوقاتی دارند که می توانند با نظر، سلیقه و ظرفیت های شخصی و خانوادگی، آن زمان را سپری کنند که به اوقات فراغت نامیده می شود.
وی افزود: اوقات فراغت برای تمام سنین به ویژه جوانان و نوجوانان، فرصتی مناسب است تا از زمان های طلایی عمر خویش به بهترین صورت ممکن، بهره گیرند و در حقیقت برنامه ریزی و توشه ای برای مابقی زندگی، محسوب می شود.
فوقی اظهار کرد: در سراسر جهان، دستگاه ها و اداراتی جهت برنامه ریزی و بهره گیری مطلوب و مفید از اوقات فراغت به منظور افزایش و پیشرفت کشور در ابعاد مختلف، وجود دارند.
وی با اشاره به اهمیت مساجد در زمینه های مختلف جهت غنی سازی اوقات فراغت، بیان کرد: کانون های فرهنگی و هنری مساجد و پایگاه های بسیج که در این پایگاه های الهی، فعالیت دارند از باسابقه ترین نهادهای غنی سازی اوقات فراغت به شمار می آیند که نیاز به توجه بیشتری دارند.
فوقی، مردمی بودن، گستردگی فعالیت ها، استفاده از نیروهای متعهد و متخصص را از جمله ویژگی های کانون های فرهنگی و هنری مساجد برشمرد و ابراز کرد: از ظرفیت های بسیار این مراکز جهت غنی سازی اوقات فراغت باید نهایت استفاده، صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه ثبت نام طرح اوقات فراغت کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران شروع شد اما پایان ماه مبارک رمضان، آغاز رسمی این طرح در دیار علویان است، گفت: انس بیشتر با کتاب هایی نظیر نهج البلاغه می تواند، بر استفاده بهینه از این طرح، تاثیرگذاری مطلوبی داشته باشد.
نظر شما