به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، حجتالاسلام علی شکری امروز(27خرداد) در نشست خبری خود با اعلام این خبر گفت: ۸۰ پایگاه دراینبین طرح ابلاغی سازمان تبلیغات و ۵۰ پایگاه صرفاً رسالت ترویج قرآنی را بر عهده خواهند داشت که با توجه به جمعیت هر شهرستان، تقسیم و ساماندهی میشوند.
وی با اشاره به برگزاری ۱۳۰پایگاه اوقات فراغت با حضور مربیان و رابطان این طرح در هشت شهرستان شامل شاهرود، سمنان، مهدیشهر، سرخه، گرمسار، میامی، دامغان و ایوانکی اظهارداشت: پارسال ۱۰۹ پایگاه اوقات فراغت شامل ۶۰ پایگاهی ابلاغی سیاستهای سازمان تبلیغات و ۴۹پایگاه قرآنی در سطح استان فعالیت داشتند.
شکری وظيفه دستگاههای متولی امور فرهنگی را شناسايی و شكوفا كردن استعدادهای بالقوه دانست و گفت: اگر در برنامهريزی برای اوقات فراغت دانشآموزان كوتاهی و يا غفلت شود دشمنان برای آنها برنامهريزی میكنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با اشاره به اينكه لحظههای فراغت برای جوانان هم میتواند سازنده و مفيد و هم مخرب و ويرانگرباشد گفت: اگر برای پركردن اوقات فراغت برنامهريزی مناسب انجام شود اين ايام در شكوفايی استعدادها نقش مهمی ايفا میکند و اگر نظارت كاملی بر روی دانشآموزان انجام نگيرد، اين ايام میتواند بهعنوان يك تهديد جدی تلقی شود.
وی خاطرنشان كرد: شركت در كلاسهای اوقات فراغت برای دانشآموزان، ايجاد شناخت از هويت، اعتماد به نفس، مشاركت در يادگيری و مهارتهای كارآمد برای ارتباط برقرار كردن با ديگران را به همراه خواهد داشت.
شکری با بیان اینکه میزان استقبال خانوادهها از طرح اوقات فراغت، در سال جاری افزایش داشته است اضافه کرد: سعی شده تا کیفیت آموزشهای ارائهشده به نوجوانان و نونهالان نیز در این پایگاههای بیشتر شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان تصریح کرد: این پایگاهها در هر کلاس ۳۵ متقاضی را در خود جای میدهند که درمجموع میتوان گفت بیش از چهار هزار و ۱۰۰ نفر در این پایگاههای حضور داشته و از طرحهای فرهنگی و آموزشی تبلیغات اسلامی استان بهرهمند میشوند.
وی زمان آغاز دورهها و کلاسهای آموزشی پایگاههای اوقات فراغت را از دهم تیرماه تا ۲۰ شهریور سال جاری در بخشهای مختلف فرهنگی و هنری اعلام کردو افزود: مهمترین برنامههای این پایگاهها شامل قرآن، نماز، احکام، تفسیر، ترجمه، ورزش، هنر و ... است.
شکری تحقق اهداف طرح اوقات فراغت را در قالب برگزاری کلاس های مختلف و اردوهای تفریحی و آموزشی، مهم و ضروری دانست و گفت: باید تلاش ما در برگزاری کلاس های اوقات فراغت ارائه ی الگوی اسلامی، ایرانی سبک زندگی به نسل کنونی باشد تا زندگی مبتنی بر تشریفات و تجملات، زندگی مبتنی بر خودخواهی های نفسانی و لذت های زود گذر دنیایی، جای خود را به سبک زندگی اصیل اسلامی دهد و این مهم می بایستی در برنامه ریزی های طرح اوقات فراغت لحاظ شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان به انواع و اقسام تهدیدها دشمنان برای انقلاب اسلامی ۳۸در سال اشاره کردوافزود: هدف اصلی ومهم این تهدیدها بهخصوص در حوزه فرهنگی، جوانان و نوجوانانی هستند که آینده سازی ایران اسلامی را بر عهدهدارند لیکن برای دشمنان بسیار مهم است که بتوانند جوانان ما را از راه انقلاب دور سازند پس نخستین کارکرد طرحهای اوقات فراغت باید مقابله با هجمه سنگین فرهنگی دشمنان باشد.
نظر شما