به گزارش خبرگزاری شبستان،« موسسه ی انتشارات نگاه »، در چهل و چهارمین سال تلاش هایش برای پدید آوردن هوایی تازه در عرصه ی ادبیات معاصر ایران، اقدام به انتشار آثار مطرح ترین شاعران امروز ایران در مجموعه ای نفیس و خوش چاپ، در قطع زیبا و خوشدست پالتویی با عنوان « باران » نموده که در برگ برگ این آثار ماندگار تازگی و طراوت ادبیات معاصر را می توان احساس کرد.
این آثار از طریق سایت موسسه عرضه ودر مجموعه ی کامل ۹ جلدی را با تخفیف ویژه ی ۳۰درصد و تک فروشی را با تخفیف ۲۵ درصد تقدیم نسل علاقه مندان ادبیات معاصر می شود.
در یکی از اشعار این مجموعه می خوانیم:
"در پشیمانى سرآمد روزگار،
یک شبى تنها بُدم در کوهسار
سر به زانوى تفکر برده پیش،
محو گشته در پریشانى خویش،
زار مىنالیدم از خامى خود،
در نخستین درد و ناکامى خود،
که: چرا بىتجربه، بى معرفت،
بىتأمل، بىخبر، بىمشورت،
من که هیچ از خوى او نشناختم،
از چه آخر جانب او تاختم؟
دیدم از افسوس و ناله نیست سود
درد را باید یکى چاره نمود.
چاره مىجستم که تا گردم رها
زان جهان درد و طوفانِ بلا...."
علی اسفندیاری مشهور به نیما یوشیج (زادهٔ ۲۱ آبان ۱۲۷۶ در دهکدهٔ یوش، بخش بلده از توابع شهرستان نور استان مازندران - درگذشتهٔ ۱۳ دی ۱۳۳۸در شمیران، تهران) شاعر معاصر ایرانی و ملقب به پدر شعر نوی فارسی است. وی بنیانگذار شعر نو فارسی است.
نیما یوشیج با مجموعه تأثیرگذار افسانه، که مانیفست شعر نو فارسی بود، در فضای راکد شعر ایران انقلابی به پا کرد. نیما آگاهانه تمام بنیادها و ساختارهای شعر کهن فارسی را به چالش کشید. شعر نو عنوانی بود که خودِ نیما بر هنر خویش نهادهبود.
تمام جریانهای اصلی شعر معاصر فارسی وامدار این انقلاب و تحولی هستند که نیما نوآور آن بود. بسیاری از شاعران و منتقدان معاصر، اشعار نیما را نمادین میدانند و او را همپایهٔ شاعران سمبولیست بنام جهان میدانند. نیما همچنین اشعاری به زبان مازندرانی دارد که با نام «روجا» چاپ شدهاست.
همچنان نیما با بهرهگیری از عناصر طبیعی با بیانی رمزگونه به ترسیم سیمای جامعه پرداخته است.
مجموعه اشعار نیما یوشیج از مجموعه شعر معاصر ایران، از مشروطیت تا امروز به همت موسسه نشر نگاه چاپ و روانه بازار نشر شده است.
نظر شما