به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان حجتالاسلام علیرضا پناهیان استاد حوزه و دانشگاه بامداد جمعه 26 ماه مبارک رمضان در مراسم احیاء لیالی قدر که مصلی تهران برگزار شد، گفت: خداوند یاری دهنده به بندگانش است.
وی افزود: خداوند زمانی انسان را یاری میدهد که خود او طالب این دستگیری باشد. رحمت واسعه الهی در لیالی قدر به حدی گسترده است که جای هیچ یاس و ناامیدی برای بخشش انسان گناهکار باقی نمیگذارد.
حجتالاسلام پناهیان با با تاکید براینکه در شب قدر نه تنها باید از خداوند رحمان مغفرت خواست بلکه تبدیل گناهان به حسنات را نیز باید در همین شب از محضر پروردگار تمنا کرد، بیان داشت: بزرگی گناههان انسان به میزان یاس از رحمت الهی مهم نیست، لیالی قدر فرصتی برای نابودی یاس و ایجاد امید به رحمت حضرت حق است.
استاد حوزه و دانشگاه با استناد به روایتی از امام صادق(ع)، گفت: حضرت میفرمایند: بعد از شرک بزرگترین گناه یاس از خداوند است؛ انسانهای مایوس هرگز نمیتوانند حق را درک کنند و بفهمند.
وی افزود: حضرت در جای دیگر میفرمایند: ما همه شیعیان را به بهشت میبریم؛ ناامیدی خطر جدی برای نابودی دین است.
حجتالاسلام پناهیان ادامه داد: انسان باید از درگاه الهی درجات رفیع بهشتی را درخواست کند یاس سبب میشود انسان به کم راضی شود روایت است هیچ مردمی با هم نمینشینند که ذکر خدا به جای آورند مگر منادی از آسمان ندا دهد که برخیزید مژده باد به شما که گناهان شما به خیر تبدیل شد.
استاد حوزه و دانشگاه گفت: در زمینه معنویات به کم قانع بودن انسان را از کمال باز میدارد راز غربت امیرمومنان امام علی(ع) پس از رحلت رسول خدا(ص) این بود که مردم به زندگی حداقلی خود راضی شدند در حالی که هدف امام برقراری زندگی حداکثری برای مردم بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امیرمومنان امام علی(ع) عدالت و سعادت را برای همه دنیا میخواستند اما مردم به حداقل از آن برای خود راضی شده بودند، امام راحل نیز با انقلاب اسلامی عدالت و آزادی از یوق استکبار را برای همه دنیا میخواستند.
نظر شما