به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در حالی آخرین روزهای پایانی خود را می گذراند که با وجود جمع شدن بخش هایی از خود به علت برگزاری مراسم احیا در شب های قدر اما همچنان بخش عفاف و حجاب آن با استقبال بی نظیر زنان و دخترانی مشتاق روبرو است.
بر اساس این گزارش، این بخش با 180 غرفه فروش ملزومات حجاب مانند چادر پارچه ای، روسری، مانتوهای اسلامی اجتماعی، ساق دست، یقه های حجاب و بعضا لباس های مردانه و یک بخش نذر حجاب در قالب طرح فردوس همچنان شلوغ ترین بخش های نمایشگاه امسال است.
همچنین بسیاری از غرفه داران بر این عقیده اند که امسال با تجمیع شدن بخش عفاف و حجاب با دیگر بخش های نمایشگاه و در دسترس بودن آن استقبال بیشتری صورت گرفته و میزان فروش را بسیار بالاتر برده است هر چند برخی معتقدند فروششان تا قبل از مراسم شب های احیا و تغییراتی در شکل ظاهری نمایشگاه خیلی بهتر بوده است.
این گزارش می افزاید؛ از قسمت فروش بخش عفاف و حجاب که بیرون می آیید فلش های راهنمای طرح نذر حجاب را خواهید دید که در راستای تعویض چادر کهنه با نو و تعویض چادرهای رنگی کهنه با نو به ارائه خدمات می پردازد.
در این بخش که به محض ورود با صف طولانی از خانم هایی روبرو می شوید که همگی منتظر ورود به قسمت تعویض چادر هستند. در گفتگویی کوتاه با مسئول این بخش متوجه می شویم که هر قواره پارچه چادری و چادر دوخته با 49 هزار تومان تعویض می شود، این در حالی است که از ابتدای برپایی نمایشگاه تا کنون بیش از دو هزار چادر کهنه با نو تعویض شده است.
هر چند انتظار می رود که در این بخش پارچه های چادری تولید ایران به مردم عرضه شود ولی با چادرهای حریر اسود کره ای روبرو می شویم، کمی آن طرف تر ولی غرفه نساجی شهرکرد که اقدام به فروش پارچه چادری تولید خود کرده است با استقبال خوبی همراه است.
این بخش با فروش پارچه چادری ساده و طرح دار با قیمت 45 هزار تومان تا 50 هزار تومان توانسته است سلیقه مخاطب را تامین کرده و با قیمتی بهتر فروش بیشتری را برای خود داشته باشد.
غرفه تعویض چادر کهنه رنگی با نو نیز از استقبال خوبی برخوردار است تا جایی که مسئول بخش می گوید از ابتدای برپایی نمایشگاه تا به حال 28 هزار چادر رنگی کهنه با نو با قیمت 12 هزار تومان تعویض شده است و روزانه بیش از 1000 چادر تحویل گرفته می شود.
مسئول این بخش در پاسخ به نحوه استفاده چادر های کهنه می گوید تمامی چادرها معدوم شده و در مبل ها و چیزهای دیگر استفاده می شود.
سرای حجاب، من حجاب را دوست دارم، نشست های تخصصی، کارگاه های آموزشی و نمایش و گالری عرضه آثار برگزیده غرفه ها و طراحان، کارگاه دوخت چادر رایگان، مهدکودک ویژه عفاف و حجاب از دیگر برنامه های این بخش است که زیلایی به آن اشاره کرد.
سلسله نشست های هم اندیشی با موضوع عفاف و حجاب با حضور موسسات فرهنگی عفاف و حجاب انجام می شود که در این بخش بیش از 20موسسه بخش خصوصی و نمایندگان دستگاه های فعال در حوزه عفاف و حجاب حضور دارند.
نظر شما