گسترش فرهنگ مهدویت و زمینه سازی برای ظهور از تکالیف عصر غیبت است

خبرگزاری شبستان: مولف و محقق مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم با بیان اینکه باید به عامل سن در تربیت پذیری و تاثیرپذیری آموزه های مهدوی توجه لازم داشت گفت: کتاب پژوهشی «مهدی باوری درکودکان» بزودی از طرف انتشارات مرکز تخصصی مهدویت قم به چاپ خواهد رسید.

حجت الاسلام ابراهیم عبداللهی مدرس و محقق مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم و کارشناس رادیو معارف در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان از تالیف کتاب پژوهشی «مهدی باوری در کودکان» خبر داد.

 

محقق حوزه مهدویت در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری شبستان پیرامون ضرورت تالیف این کتب گفت: یکی از مهم‌ترین وظایف در عصر غیبت، گسترش فرهنگ مهدویّت و زمینه سازی برای ظهور امام زمان(عج) است.

 

وی افزود: این آرمان ارزشمند با پرورش نسلی مهدی‌باور تحقّق می‌یابد، از این‌رو، شایسته است بهترین سن برای تربیت‌پذیری و تأثیرپذیری، یعنی دوره کودکی جهت نهادینه سازی آموزه های مهدوی انتخاب و حیطه های شخصیّتی این دوره اعمّ از شناختی، عاطفی و رفتاری بازشناسی گردد.

 

حجت الاسلام عبداللهی در پاسخ به این پرسش که آیا عامل سن در آموزش ها موثر است یا خیر گفت: بایستی آموزه‌های مهدوی متناسب با آنها به‌گونه‌ای روشمند دسته‌بندی و گزینش شوند؛ پس از آن، باید روش‌هایی متناسب با سیر رشد و تحوّل کودک اتّخاذ نمود. که در این کتاب، روش تلقین، الگونمایی، پیوند دادن پیام مهدوی با زندگی کودک، در معرض داوری قراردادن، خودافشایی محبّتی و همچنین قالب قصّه، شعر، نقّاشی و رنگ آمیزی، نمایش، پرسش و پاسخ مورد بحث قرار گرفته است.

 

نویسنده کتاب پژوهشی «مهدی باوری در کودکان» افزود: با بهره گیری از این راهکارها، می‌توان استعداد‌های نهفته در کودکان را با جهت‌دهی به باورهای مهدوی رشد و شکوفایی بخشید. از این طریق، نه‌تنها کودکان با این آموزه‌ها آشنا می‌شوند بلکه زمینه‌ی نهادینه‌سازی و درونی‌شدن آن‌ها فراهم و به‌صورت باور و ایمان در می‌آید.

 

در پایان وی تاکید کرد: این امر، افزون بر خود‌مراقبتی حاصل از درک حضور حضرت مهدی(عج)، باعث استحکام اعتقادات، انجام رفتارهای پسندیده با میل و رغبت درونی و همچنین موجب آمادگی برای عصر ظهور می‌گردد.

 

یادآور می شود؛ کتاب پژوهشی «مهدی باوری درکودکان» بزودی از طرف انتشارات مرکزتخصصی مهدویت قم به چاپ میرسد.

 

کد خبر 634954

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha