ردیف بودجه‌ای  برای تقویت جلسات قرآنی مساجد اختصاص یابد

خبرگزاری شبستان: یک استاد آموزش قرآن، بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت مساجد برای توسعه فرهنگ قرآنی، گفت: برای تحقق این مهم باید ردیف بودجه‌ای برای تقویت جلسات قرآنی مساجد اختصاص یابد.

مجید زکی لو در گفت و گو با خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با تاکید بر تقویت جلسات قرآنی مساجد گفت: متاسفانه به دلیل موانعی که در برگزاری جلسات قرآنی مساجد دیده می شود، برگزاری این جلسات با حضور اساتید مطرح در مساجد کمتر شده است.

 

وی اظهار کرد: بسیاری از اساتید قرآن به دلیل موانعی که سد راه روند برگزاری جسات قرآنی مساجد قرار گرفته است، به ناچار مجبور هستند که این جلسات را در مساجد برگزار نکنند. تا زمانی که ائمه جماعات و یا هئیت امنای مساجد با اساتید قرآنی در برگزاری برنامه های قرآنی در مساجد همراه نبوده و نسبت به این موضوع بی تفاوت باشند و همچنین بین هئیت امنای مساجد چند دستگی وجود داشته باشد و یا خادم مسجد از حضور استاد قرآن در مسجد پشتیبانی نداشته باشد، بسیاری  از جلسات قرآنی مساجد تشکیل نمی شود.

 

 زکی لو با اشاره به مشکلات موجود برای برگزاری جلسات قرآن در مساجد، خاطر نشان کرد: متأسفانه برخی متولیان مساجد عرصه را برای حضور فعال و مستمر اساتید قرآن تنگ کرده اند، به همین جهت آنها جلسات قرآن را در مکان های به غیر از مساجد جلسات را برگزار می کنند، تا مشکلی در مدیریت زمان و برنامه‌ریزی‌ها ایجاد نشود.

 

این استاد قرآنی بیان کرد: لازم است، تشکیلاتی در قالب تشکل حمایت از جلسات قرآنی استان تهران و سراسر کشور در مرکز رسیدگی به امور مساجد تشکیل شود و طبق یک آیین نامه و یا دستور العمل از برنامه های قرآنی مساجد حمایت صورت گیرد و موانع و مشکلاتی که اساتید قرآنی مساجد با آن مواجه هستند، برداشته شود تا اساتید قرآن در برگزاری جلسات قرآن در مساجد فعال باشند.

 

زکی لو خاطر نشان کرد: مسجد فقط مکانی برای برگزاری سه نوبت نماز جماعت نیست و باید در این زمینه برنامه ریزی های لازم صورت گیرد، تا مساجد پایگاه جدی قرآن باشد، و مسجدی نداشته باشیم که در توسعه و ترویج قرآن فعال نباشد. تحقق این موضوع نیازمند سازماندهی قوی و جدی در این زمینه است، به گونه ای که لازم است، حتی در برنامه ششم توسعه کشور هم ردیف بودجه ای برای تقویت جلسات قرآنی مساجد در نظر گرفته شود.

 

این استاد بین المللی قرآن کریم بر لزوم تشکیل اتاق فکر به منظور حل مشکلات مساجد در این زمینه تاکید کرد و گفت: همکاری امنای مساجد با اساتید قرآنی باید قوت بگیرد، اینکه باز بودن در مساجد در ساعات طولانی، هزینه های بسیاری برای مساجد در بر دارد، نمی تواند دلیلی برای تعطیلی جلسات قرآنی مساجد شود.

 

وی خاطر نشان کرد: امروز مساجد ماظرفیت های بسیاری دارند که از این ظرفیت ها و موقوفات می توان برای توسعه آموزش قرآن استفاده کرد، اما لازم است هماهنگی های بیشتر  امکانات موجود را کنار هم قرار داد تا جریان و موجی قرآنی در کشور ایجاد شود.

 

 زکی لو با اشاره به اینکه مسجد پایگاه فعالیت‌های دینی و اسلامی است و ترویج قرآن، احکام و اعتقادات دینی در مساجد باید مورد توجه قرار گیرد، خاطر نشان کرد: نقش مساجد در تقویت معنویت مردم بسیار مهم است، بنابراین مسئولان نظام و  مردم می‌توانند با  سیاستگذاری واحد در جهت تقویت این نقش، تلاش کنند.

کد خبر 634947

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha