به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، در شب میلاد امام حسن مجبتی(ع)، جمعی از اهالی فرهنگ، شعرا و ادیبان جوان و پیشکسوت کشور و تعدادی از شاعران از کشورهای هندوستان، افغانستان و ترکیه با حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند
هر سال حدود 3000 شاعر از راه های مختلف مانند سایتها، وبلاگها، خبرگزاریها، کتابها و جلسات ادبی شناسایی می شوند و با در نظر گرفتن معیارهای مختلف 150 نفر از این شاعران برای دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی انتخاب میشوند و تنها تعدادی از دعوتشدگان به شعرخوانی در حضور حضرت آیتالله خامنهای میپردازند.
میلاد عرفان پور، شاعرو ترانه سرا، از جمله شاعرانی بود که در این دیدار حضور داشت در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی شبستان درباره تاثیر برگزاری این جلسات بر فضای شعر معاصر کشور گفت: مهم ترین تاثیری که این جلسات می تواند داشته باشد بر مسیر شعر و شاعران کشور و از طرفی مسئولان متولی حوزه شعر است. شاعران برای اینکه مسیر برایشان روشن بشود و باید و نبایدهای حوزه شعر و البته مسیری که برای شاعر انقلاب اسلامی متعالی است را بدانند و بفهمند به حضور در چنین جلساتی نیاز دارند.
برنده جایزه ادبی قیصر امین پور در ادامه گفت: برای مسئولان هم به این واسطه که متوجه شوند شعر در میان همه هنرها و رشته های فرهنگی و علوم انسانی جایگاه و منزلتی دارد مورد نیاز است. وقتی رهبر انقلاب به عنوان شخص اول کشور و جهان اسلام اینقدر با ضریب توجه بالا با شعر روبرو می شوند و در این سطح با شاعران دیدار می کنند تا پاسی از شب برای این دیدارها وقت می گذارند، نشان دهنده ارزش راهبردی شعر در فرهنگ ماست. همه مسئولان از مسئولان کشوری تا همه مسئولانی که به نحوی کارشان با شعر ارتباطی پیدا می کند باید این نگاه رهبری را الگوی خود قرار بدهند و توجهشان به شعر توجه اصولی باشد نه توجه شعاری و کلیشه ای.
عرفان پور همچنین درباره توصیه رهبری به سرودن هجویات گفت: همانطور که مقام معظم رهبری اشاره کردند در سابقه دینی خود داریم که پیامبر(ص) به حسان بن ثابت فرمودند دشمن را هجو کن. هجو دشمن یکی از اصول شعر دینی و شعر شیعی است که متاسفانه این سال ها کمرنگ بوده و در یکی دو سال اخیر تلاش هایی داشته ایم اما چندان پر رنگ نبوده است. بنابراین معتقدم باید توجه به این حوزه زیاد شود و احیا شود و از این فرصت برای نشان دادن نقاط ضعف دشمن استفاده شود.
نظر شما