افزایش جاذبه  مساجد عامل مهمی برای تقویت جلسات قرآنی آنهاست

خبرگزاری شبستان: ‌یک عضو مجلس خبرگان رهبری، با تاکید برنقش مهم کارگزاران مساجد در تقویت برنامه‌های قرآنی آ‌ن‌ها، گفت: افزایش جاذبه مندی مسجد موجب می شود، مردم حضور در برنامه های قرآنی مساجد را بر دیگر مراکز ترجیح دهند.

آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در گفت و گو با خبرنگار مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان با تاکید بر اهتمام ویژه به موضوع قرآن در مساجد، گفت: از صدر اسلام تاکنون همواره موضوع قرآن و قرآن آموزی در مساجد مورد توجه بوده و آیات قرآن کریم و پیام نورانی آن در مساجد مطرح می‌شده است.

 

وی با تاکید بر نقش کارگزاران مساجد در تقویت فعالیت‌های قرآنی این خانه‌های خدا، بیان کرد: ائمه جماعات، با جاذبه‌هایی که در برنامه‌های مساجد ایجاد می‌کنند، می توانند فضایی را در مساجد بوجود آورند که مردم وقت بیشتری را در این ماه برای حضور در مساجد و برنامه های قرآنی اختصاص دهند.

 

این عضو مجلس خبرگان رهبری، ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر مردم به دلیل شرایط زندگی خود و مشکلاتی که با آن‌ها روبرو هستند، در ایام غیر از ماه مبارک رمضان کمتر فرصت حضور در مساجد را دارند، اما در ماه رمضان سعی می‌کنند تا بیشترین بهره را از امن‌ترین و مطمئن ترین پایگاه معنوی یعنی مساجد ببرند.

 

حسینی بوشهری اظهار کرد: بهره‌گیری از معنویت مسجد موجب می‌شود که مردم به ویژه جوانان بهره کافی از جلسات قرآنی مساجد هم ببرند، بنابراین لازم است، مردم در ماه مبارک رمضان به موضوع سبک زندگی دینی و مسایل اعتقادی توجه کنند و آن‌ها را در خود تقویت کنند.

 

وی با اشاره به اینکه مساجد باید زمینه آگاهی بخشی مردم را نیز فراهم کنند، اظهار کرد: بر اساس مبانی دینی ما همه چیز در حیات دنیوی نیست، پس باید ذخیره‌ای هم برای حیات اخروی داشت، اگر آموزه های قرآنی و دینی در مساجد برای مردم تبیین شوند، بدون شک آنان، حضور در فضای مساجد را بر دیگر فضاها ترجیح نخواهند داد.

 

این عضو مجلس خبرگان رهبری، ادامه داد: فضای دیگر مراکز فرهنگی مذهبی همانند فضای معنوی مساجد نیست و اجتماعاتی هم که در آن‌ها بوجود می‌آیند، قابل مقایسه با اجتماع و جاذبه این خانه‌های خدا نیست.

 

حسینی بوشهری ادامه داد: برنامه‌ریزی های مساجد باید به گونه ای باشد که زمینه حضور هر چه بیشتر مردم در آن‌ها فراهم شود، مساجد باید مکانی برای تبیین معارف دینی برای مردم باشند، در این صورت است که هیچ پایگاه دیگری نمی تواند با داشتن این ویژگی ها در بعد معنوی چنین جذابیتی داشته باشد و نقش مساجد را ایفا کند.

 

وی افزود: اگر مردم مساجد را پناهگاه و محل امنی برای خود تلقی کنند، بسیاری از آسیب‌هایی که ما با آن‌ها مواجه هستیم نیز رفع می‌شوند، بنابراین مسجد هر محله باید تقویت‌کننده بنیان‌های فرهنگی آن باشد تا نسل جوان آن‌ها با شیفتگی و علاقه خاصی بتوانند جذب مساجد شوند.

 

 

 

 

 

 

کد خبر 634413

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha