طلاق آسیبی فرا روی زندگی اجتماعی

خبرگزاری شبستان: اعتیاد، خیانت و بیکاری مهم ترین عوامل پرونده های طلاق است.

خبرگزاری شبستان _ خرم آباد، این روزها طلاق جوانان آسیبی جدی است که بسیاری از ازدواج ها را به طلاق می کشاند.

 

دشمنان در قالب توطئه های مختلف و با بهره گیری از ظرفیت ماهواره، رسانه و فضای مجازی به دنبال تغییر سبک زندگی مردم و ترویج سبک زندگی غربی هستند.

 

تعییر سبک زندگی می تواند از عامل های افزایش آمار طلاق جوانان باشد.

 

 

دشمنان در قالب برنامه های فارسی زبان ماهواره ای سبکی از زندگی بی بند و بار را ترویج می دهند که در آن زوجین هر کدام تنها به دنبال آرامش و رسیدن به اهداف و برنامه های خود هستند.

 

دیگر عامل طلاق را می توان معضل بیکاری دانست، بیکاری و نبود درآمد کافی برای گذراندن زندگی، زوج ها را به سوی طلاق سوق می دهد.

 

اعتیاد نیز از عامل های مهم طلاق است، به نحوی که  زوج ها را ناچار به طلاق می کند.

 

طلاق آسیبی جدی فرا روی زندگی مشترک است، به نحوی که این روزها طلاق را نمی توان تنها مختص جوانان دانست.

 

آمار طلاق نشان دهنده این واقعیت است که  بسیاری از خانواده را با این معضل مواجه هستند.

 

درپی رخداد این آسیب اجتماعی فرزندان طلاق والدین خود را به یکباره از دست می دهند، گرچه با رخداد طلاق یکی از والدین سرپرستی فرزند را به عهده گرفته و دیگری نیر تاحدودی تلاش می کند تا به فرزند نزدیک شودو نقش مادری یا پدری را از دور بازی کند و به وظایف خود عمل کند.

 

 

اما در واقع با رخداد طلاق و فروپاشی خانواده فرزندان به یکباره تنها شده و برای ادامه زندگی با مشکلات متعددی مواجه می شوند.

 

هیچ نامادری و ناپدری بویژه برای فرزندان طلاق نمی تواندجای مادر و یا پدر را گرفته و فرزند با کوهی از غم و تنهایی و سوالات بی جواب بزرگ شده و در خوش بینانه ترین شکل بخشی از اعتماد خود را از دست می دهد.

 

رشد 24 درصدی طلاق در استان لرستان

 

 

ابتسام داشی، معاون بهزیستی استان لرستان، گفت: میزان طلاق در استان لرستان در سال 95 نسبت به سال 94 میزان طلاق ۲.۴ درصدی رشد داشته است.

 

وی با بیان اینکه  استان لرستان رتبه 13 طلاق کشور را دارد، افزود: در سال گذشته از هزار شش ازدواج یک مورد منجر به طلاق شده است.

 

معاون بهزیستی لرستان، اظهار کرد: سال گذشته بیش از سه هزار و ۶38 مورد طلاق در لرستان ثبت شده است.

 

داشی، افزود: بیشترین رشد پدیده طلاق مربوط به شهرستان های کوهدشت، نورآباد، دورود، بروجرد و خرم آباد بوده است.

 

وی با بیان اینکه در سال ۹۳ حدود ۲۰ هزار و ۲۵۳ مورد ازدواج و در سال ۹۴ نیز حدود ۱۹ هزار و ۲۸ مورد ازدواج در لرستان به ثبت رسیده است گفت: این عدد در سال گذشته ۱۹ هزار و دو نفر بوده است.

 

اعتیاد، خیانت و بیکاری مهم ترین عوامل پرونده های طلاق است

 

سرهنگ رضا شیراوژن، معاون اجتماعی نیروی انتظامی لرستان، هم با اشاره به فعالیت مراکز مشاوره نیروی انتظامی استان، بیان کردسال 95 حدود ۵۷۰ پرونده به مراکز مشاوره طلاق نیروی انتظامی لرستان ارجاع داده شده است.

 

وی افزود: ۷۱درصد پرونده‌های طلاق درمراکزمشاوره نیروی انتظامی منجربه سازش شده است.

 

سرهنگ شیراوژن، ادامه داد: همچنین ۲۹ درصد از این پرونده ها نیز در دادگستری و مراکز مشاوره دادگستری منجر به مصالحه و سازش شد.

 

معاون اجتماعی فرمانده انتظامی لرستان، اظهار کرد: اعتیاد، خیانت و همچنین بیکاری از جمله مهم ترین عوامل پرونده های طلاق است.

 

سرهنگ شیراوژن، بیان کرد: نیروی انتظامی در بحث پیشگیری از پنج آسیب اجتماعی در سطح استان ورود پیدا کرده و برنامه ریزی لازم را در این رابطه داشته است.

 

سرهنگ شیراوژن از برگزاری ۱۵ نمایشگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی توسط نیروی انتظامی خبر داد و گفت: بازدید از مناطق محروم و آسیب پذیر استان، ارائه مشاوره های رایگان و ... از دیگر برنامه ها و اقدامات نیروی انتظامی در استان بوده است.

 

با سه گونه طلاق قضایی، سوری و عاطفی در جامعه مواجه هستیم

 

محمد تقی شاکرمی، معاون دادگستری لرستان هم در این زمینه گفت:  پنج کارگاه آموزشی پیشگیری از طلاق توسط دادگستری لرستان برگزار شده است.

 

وی با اشاره به اینکه امروز با سه گونه طلاق قضایی، سوری و عاطفی در جامعه مواجه هستیم، گفت: متاسفانه از هر دو ازوداج یک مورد با طلاق خاموش و یا عاطفی مواجه می شود.

 

شاکرمی،  بر ضرورت ارائه آموزش های زندگی به زوجین تاکید کرد و گفت: باید این آموزش های مهارتی و مشاوره های قبل از ازدواج همواره در دستور کار قرار گیرد.

 

معاون دادگستری لرستان، اظهار کرد: آسیب های اجتماعی مانند اعتیاد، طلاق، مفاسد اخلاقی و حاشیه نشینی با یکدیگر مرتبط هستند.

کد خبر 634219

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha