انجام پروژه آمایش نرم افزارهای دینی در پژوهشکده باقرالعلوم

مدیر گروه فن آوری اطلاعات پژوهشکده باقرالعلوم از پیشرفت 50 درصدی پروژه آمایش نرم افزارهای دینی در گروه فناوری اطلاعات این پژوهشکده خبر داد.

مهندس حمید کریمخانی،مدیر گروه فن آوری اطلاعات پژوهشکده باقرالعلوم به خبرنگار شبستان در قم گفت: یکی از پروژه های مهم و استراتژیک گروه فناوری اطلاعات در سال جاری، پروژه آمایش نرم افزارهای دینی است.


وی افزود: از اهداف این پروژه شناخت خلاها و داشته های موجود در محصولات تولید شده درحوزه دین است که منتج به شناسایی خلاهای مخاطبان جامعه در دریافت محتواهای الکترونیکی دینی می شود، بنابراین فرآورده های آن می تواند به عنوان مبنای تصمیم سازی در توسعه فرهنگ دینی مورد استفاده قرارگیرد.


کریمخانی تصریح کرد: این پروژه از دو فاز اصلی تشکیل شده است، در فاز اول پروژه، پس از شناسایی و گردآوری داده های مرتبط و فراوری تولید شناسنامه برای نرم افزارهای دینی تولیدشده شده در کشور، فرآیند طبقه بندی مناسب و دقیق نرم افزارهای شناسایی شده در زمینه های موضوعی، نوع محتوا، کاربری، نوع ارائه و گستره مخاطبین و... انجام گرفته است، آنالیز نمونه های موفق و ناموفق و ارزیابی کمبودها در هریک از زمینه های تحلیلی فوق منجر به تولید گزارشات و نقشه کامل داشته ها درحوزه نرم افزارهای دینی شده است.


مدیر فن آوری اطلاعات پژوهشکده گفت: در مرحله دوم این پروژه هدف، تولید سامانه بانک اطلاعاتی تحت وب برروی اینترنت جهت استفاده عمومی و تخصصی است که در این طرح با توجه به اطلاعات جامع جمع آوری و تولید شده امکان جستجو در بین نرم افزراها براساس هر یک از فیلدهای شناسنامه نرم افزارها برای عموم و متخصصین جهت یافتن نرم افزارمورد نیاز خود فراهم می شود.


وی اظهار داشت: این سامانه بگونه ای طراحی می شود که هریک از تولید کنندگان نرم افزارهای دینی می توانند با مراجعه به این سایت و یا از طریق پژوهشکده اقدام به اصلاح و یا معرفی نرم افزارهای جدید خود کنند بدین صورت علاوه برمعرفی نرم افزارهای خود درفضای اینترنت به استفاده کنندگان نهایی، امکان بسیار خوبی جهت بررسی کمبود ها در این حوزه برای محققان، تولید کنندگان فراهم می آید.
 

پایان پیام/

کد خبر 63393

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha