محصولات و فعالیت های نمایشگاه قرآن تکراری شده است/ تحقق اخلاق قرآنی نیازمند عزم جدی مسئولین در دولت و مجلس است

خبرگزاری شبستان: رئیس سازمان دارالقرآن کریم با بیان اینکه محصولات و فعالیت های نمایشگاه قرآن تکراری شده است، گفت: تحقق اخلاق قرآنی نیازمند عزم جدی مسئولین در دولت و مجلس است .

مهدی قره شیخلو، رئیس سازمان دارالقرآن کریم با حضور در غرفه خبرگزاری شبستان در بیست و پنجمین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم ضمن ارائه ارزیابی خود از برگزاری نمایشگاه قرآن اظهارداشت: در مجموع امسال برگزاری نمایشگاه منظم تر و مهندسی تر از قبل شده است اما کل مجموعه نمایشگاه نسبت سالهای گذشته تکراری شده است و هیچ محتوای جدیدی در نمایشگاه ارائه نشده است.

وی در پاسخ به این سوال که چه میزان نمایشگاه این دوره در پرداختن به شعار قرآن، اخلاق و زندگی موفق بوده است، تصریح کرد: نمایشگاه دارای تعریف و انتظاری محدود است و انتخاب این شعار برای نمایشگاه تنها جنبه تبلیغی دارد و انتظار نیست که افراد با حضور در نمایشگاه در زمینه اخلاقی دچار تحول شوند.

قره شیخلو با بیان اینکه توجه دادن و پررنگ کردن این موضوع از طریق نمایشگاه، فعالیت خوبی است، تصریح کرد: برای تحقق این شعار باید در طول سال فعالیت داشت و نمایشگاه باید ویترین این فعالیت ها و خروجی آنها را به نمایش بگذارد اما متاسفانه مشکل این است که عقبه یکساله کم رنگ است و شکل تکراری به خود گرفته است و در نوع اجرا و اقلام باید نسبت به آن بازبینی و بازنگری صورت گیرد.

رئیس سازمان دارالقرآن کریم با بیان اینکه برای سیاستگذاری نمایشگاه تنها یک جلسه برگزار شد، در حالی که حداقل باید حدود 20 جلسه برگزار می شد تا مشخص شود در اجرای نمایشگاه چه هدفی را دنیال می کنیم، افزود: قالب نمایشگاه تکراری شده است اما باید دانست که برگزاری همین نمایشگاه بسیار سخت است و باید از مسئولان اجرایی قدردانی کرد اما همگی دوست داریم کیفیت کارها نیز افزایش یابد.

وی با اشاره به راه های تحقق این شعار اخلاق قرآنی در جامعه گفت: تحقق اخلاق قرآنی نیازمند عزم جدی است و تمام مسئولین در دولت و مجلس باید تلاش کنند تا موضوع قرآن و اهل بیت(ع) جدی گرفته شود که متاسفانه در این بخش تنها شعاری برخورد می شود و باید آنچه از قرآن و اهل بیت(ع) به ما رسیده است، در جامعه، صداوسیما و رسانه احیا کنیم.

قره شیخ لو با بیان اینکه امکاناتو سازماندهی مناسبی برای قرآن در کشور وجود ندارد و با تعدد کارها و موازی کاری ها مواجهیم، تصریح کرد: رقابت های ناسالم و مدیریت افراد غیرمتخصص به حوزه قرآن آسیب می زند و در این زمینه هم نظام باید بطور جدی وطایف خود را عمل کند و هم جامعه قرآنی و هم مردم نسبت به این موضوع حساس باشند.

رئیس سازمان دارالقرآن کریم با بیان اینکه در سال 96 بودجه قرآنی کشور نسبت به سال گذشته، 50 درصد کاهش یافت، افزود: این کاهش به این معناست که قرآنیان نیاز ندارند، ممکن است اعلام کنند که در سال گذشته بودجه قرآنی صحیح مدیریت نشده است، این را قبول داریم اما کاهش صحیح نیست و اگر بخواهیم اخلاق قرآنی در کشور رواج پیدا کند، باید در این زمینه سرمایه گذاری شود، رسانه ها، جامعه، صدا و سیما باید به آن بپردازند تا مردم نسبت به آن حساس باشند و موسسان قرآن نیز به عنوان مر افزار این کار باید با تولید منابع خوب و آموزش های مناسب در این زمینه تاثیرگذار باشند و شاید در این بخش هم در حال کم کاری هستیم و به آموزش حفظ و قرائت بسنده کردند، در حالی که باید به سمت عمق بخشیدن به فعالیت های قرآنی حرکت کنیم.

وی با بیان اینکه در سال تنها دو برنامه بزرگ مسابقات بین المللی قرآن و نمایشگاه بین المللی قرآن تنها برگزار می شود، افزود: باید حداقل ماهی یک برنامه فاخر قرآنی داشته باشیم که این نیازمند امکانات و حمایت است و اگر دولت و ملت در این زمینه خوب عمل کنند، می توانیم موفق باشیم اما اگر همین اقدام شعارگونه باشدف موفق نخواهیم شد.

کد خبر 633563

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha