پرخوری و غذای حرام مانع از عبادت است/ دوری از اسراف در خوردن

خبرگزاری شبستان: استاد اخلاق حوزه علمیه اصفهان گفت: پرخوری و مصرف غذا و لقمه حرام مانع از عبادت و ملکوتی شدن انسان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، آیت الله محمد ناصری، استاد اخلاق حوزه علمیه اصفهان در درس اخلاق ماه مبارک رمضان بر اهمیت دادن به حلال بودن کسب و کار و دوری از پرخوری اشار کرد و اظهارداشت: شکم انسان هر آنچه که بخواهد را مصرف می کند و مایه زحمت است.

وی افزود: کسب روزی حرام برای سیری شکم منجر به بدبختی و شقاوت دنیا و آخرت انسان می شود که باید در کسب روزی نسبت به این موضوع مهم توه داشته باشیم و از هر راهی کسب مال نداشته باشیم زیرا که حرکت درمسیر کسب حرام برای شکم مایه بدبختی است.

آیت الله ناصری با بیان اینکه هر آنچه برای شکم جمع آوری شود، از انسان تقدیر نمی کند، تصریح کرد: پرخوری و مصرف غذای و لقمه حرام مانع از عبادتو ملکوتی شدن انسان است و نباید فرصت های طلایی زندگی را بیهوده از دست داد.

وی با اشاره به اینکه اسلام نسبت به سلامت جسم تاکید دارد، افزود: سلامت جسم نیازمند جلوگیری از اسراف و دوری از پرخوری است و از این جهت نباید پرخوری کرد زیرا فرصت عبادت را گرفته و سلامتی را هم تهدید می کند.

استاد اخلاق حوزه علمیه اصفهان ادامه داد: رعایت اعتدال در مصرف غذا به سلامت جسم کمک می کند و جسم را در مسیر اهداف معنوی و روح قرار می دهد و روزه گرفتن علاوه بر جنبه های معنوی موجب سلامت جسم هم می باشد که اثر آن بر پیشگیری از بیماری ها موثر است.

 

کد خبر 633374

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha