پوچ گرایی، پایه اصلی فرقه های نوظهور است

امام جمعه خوی با تأکید بر ضرورت جلوگیری از گسترش فرقه های نوظهور و نحله های انحرافی در جامعه گفت: پوچ گرایی، پایه اصلی فرقه های نوظهور است.

حجت الاسلام سید رضی موسوی شکوری، امام جمعه خوی به خبرنگار شبستان گفت: دنیا با پدیده ای به نام جنبش های نوظهور دینی و معنوی مواجه شده که در کشور ما مدارس و دانشگاه ها بیش از همه در معرض ترویج نحله های انحرافی هستند.


وی با تأکید بر ضرورت جلوگیری از گسترش فرقه های نوظهور و نحله های انحرافی در جامعه، اظهار داشت: پوچ گرایی، پایه اصلی فرقه های نوظهور است.


وی با اشاره به این که پایه اصلی این فرقه ها مبتنی بر خرافه، بدعت ها و پوچ گرایی هاست، خاطر نشان کرد: بیشتر ورود و تبلیغ این گونه فرقه ها از طریق شبکه های مخرب ماهواره، فضای مجازی و همچنین توسط ایادی و عوامل داخلی استکبار به شکل جاهلانه و مغرضانه انجام می شود.


امام جمعه خوی در ادامه اهداف دشمن و استکبار جهانی را از توسعه و تبلیغ جریان ها و نحله های انحرافی، بوجود آوردن جریان کاذب سیاسی دانست و اضافه کرد: بیداری اسلامی در جهان به خصوص در میان جوانان استکبار جهانی را وادار ساخته با استفاده از ابزارهای مختلف به ویژه سایت های اینترنتی و شبکه های ماهواره ای شبانه روز اعتقادات و باورهای دینی مردم و جوانان را مورد هجمه و آسیب قرار دهد.


حجت الاسلام شکوری شناسایی و برخورد دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی در مقابله با جریان های انحرافی را موفق ارزیابی کرد و ادامه داد: به برکت انقلاب اسلامی ایران در شناسایی و معرفی فرقه های نوظهور از طریق دستگاه های امنیتی و همچنین در تبلیغ عرفان اسلامی از سوی سازمان های تبلیغی و فرهنگی اقدامات قابل توجهی انجام شده ولی در عین حال کافی نیست که لازم است در این زمینه مراکز علمی، پژوهشی و تبلیغی بیش از گذشته سرمایه گذاری کنند.


رئیس شورای فرهنگ عمومی خوی مطالعه و پژوهش در حوزه علوم اسلامی در دانشگاه ها را ضروری دانست و اذعان داشت: با انجام کارهای پژوهشی و تحقیق در حوزه و دانشگاه با محوریت شناخت عرفان و علوم اسلامی می توان شاکله اصلی عرفان اسلامی را برای جوانان تشریح کرد چرا که شناخت، مهم ترین عامل در بحث عرفان است که اگر راه و روش درست استفاده از آموزه های عرفانی برای نسل جوان شناسانده شود بسیار اثر بخش و مانع انحراف می شود.


وی عمل به واجبات و ترک محرمات را مهم ترین توصیه عُرفا و فقهای اسلام در آموزه های عرفانی عنوان کرد و بیان داشت: در جهان تشیّع عرفانی مورد تأیید است که متأخذ از اهل بیت(ع) باشد چراکه که عرفان اسلامی چارچوب مشخصی دارد و از انحراف های سایر فرقه ها و نحله ها مصمون و مبری است و بر اساس توصیه فقها شاکله اصلی آن همان عمل به واجبات و ترک محرمات است.


رئیس حوزه های علمیه خوی برگزاری مداوم گفتمان های دینی با موضوعات نحله های انحرافی، جریان شناسی و وهابیت در دانشگاه ها را راهکاری مؤثر برای مقابله با فرقه های انحرافی ارزیابی و اظهار کرد: رسالت اصلی متولیان فرهنگی و تبلیغی جامعه، شناساندن جریان‌ها و نحله‌های انحرافی رسوخ کرده در جامعه است.


وی پاسخگویی به شبهات جوانان، شناساندن چهره پلید استکبار در ارائه و گسترش فرقه های نو ظهور، تکیه کردن بر معنویت عقلانی، جهل زدایی و ارائه الگوهای عرفان ناب محمدی(ص) را از جمله اقداماتی برشمرد که مبلغان و متولیان فرهنگی جامعه می توانند در راستای مقابله با فرقه های نو ظهور انجام دهند.


پایان پیام/
 

کد خبر 63312

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha