به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، آیتالله محمدمهدی میرباقری نماینده مجلس خبرگان رهبری، شب گذشته در حسینیه آیتالله حق شناس گفت: دعا یکی از نعمتهای بزرگ خداوند به بندگانش است.
وی افزود: خداوند این امکان را که بندگانش از او درخواست کنند را فراهم آورد و این دعا و درخواست به درگاهش را مقرون اجابت قرار داده است.
نماینده مجلس خبرگان رهبری دعا را گنجی الهی در دستان بندگان دانست و بیان داشت: انسانها در کنار آنکه باید درخواستهای کوچکشان را از خداوند طلب کنند لازم است نیازهای بزرگشان را نیز در وجودشان تقویت کنند همچنین نسبت به خداوند متعال اهل اضطرارهای بزرگ باشند تا رفعت در دعا پیدا کنند.
آیتالله میرباقری در تبیین اینکه ما باید نیازهای خودمان را اصلاح و تهذیب کنیم، ابراز کرد: سلسلهای از نیازها نفسانی و شیطانی بوده و نیاز حقیقی انسان نیستند بنابراین انسان باید آن نیازها را از وجود خود حذف کند.
وی ادامه داد: برخی نیازهای لازم را باید در وجود خود فعال کرد بنابراین ما باید توجه داشته باشیم که هر یک از نیازهایمان را در جایگاه خودش قرار دهیم و هیچ نیازی را از موقعیت خود کوچکتر و یا بزرگتر نکنیم.
نماینده مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه یکی از راههای تربیت نفس تنظیم نیازمندیهای انسان است، گفت: برخی از نیازها انسان را زمین گیر میکند و به هیچ عنوان جزء نیازهای واقعی انسان به شمار نمیآیند و نیازهای مصنوعی هستند که خودمان ایجاد کننده آن هستیم.
آیتالله میرباقری ادامه داد: امروز دنیای مدرن برای کسب ثروت بیشتر نوع نیاز انسانها را تغییر داده و نیازهای مصنوعی فراوانی را برای بشر ایجاد کرده است به همین جهت ما باید این نیازها را تهذیب کنیم که بخشی به حکومتها و دولت مردان مربوط میشود و بخش دیگر شخصی و به خود افراد اختصاص دارد.
وی با تاکید براینکه نیازهای انسان باید به سمت نیاز به خدا بازگردد، تصریح کرد: ما باید نیازهای خود را تقویت کنیم و به واسطه دعا نیازهای خود را از غیر خدا قطع و به سوی حضرت حق عرضه کنیم.
نماینده مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه دعا نفس را تربیت میکند، اظهار داشت: بهترین دعا برای تربیت نفس مناجاتهایی است که مروبط نجواهای اهل بیت(ع) بوده است. انسان نباید تربیت خود را به غیر واگذار کند.
خبرگزاری شبستان:نماینده مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه نیازهای انسان باید به سمت نیاز به خدا بازگردد، گفت: در عصر کنونی دنیای مدرن برای کسب ثروت بیشتر نوع نیاز انسانها را تغییر داده و نیازهای مصنوعی فراوانی را برای بشر ایجاد کرده است.
کد خبر 633025
نظر شما