به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، فریدون همتی در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بیان کرد: هر مصوبه ای که در ستاد تسهیل تصمیم گیری می شود باید اجرا شود در غیر این صورت با برخورد ما روبرو خواهد شد.
وی افزود: متأسفانه برخورد برخی مدیران بانکی با تولید کنندگان شایسته نیست و هنوز نمی دانیم با این گروه چگونه برخورد کنیم؛ هنوز رفتار بامشتری را بلد نیستیم و به سادگی برای بدهی یک واحد را تعطیل می کنیم و برای دولت، تولیدکننده و بانک مشکل ایجاد می کنیم.
استاندار قزوین تصریح کرد: اگر اشکالی در بانک دیده می شود باید برخورد کنیم و گاهی قانون هم مشکل ساز است و برای ما معلوم نیست چرا قانون اجازه نمی دهد یک واحد تعطیل شده دوباره احیا شود.
وی توضیح داد: مردم با امید دوباره به این دولت رای داده اند تا کارشان متوقف نشود و با تأخیر روبرو نشوند بنابراین دیگر هیچ معنایی ندارد که با سستی برخی افراد مردم را ناراضی کنیم و مشکل ساز شویم؛ از همه کسانی هستیم که در استان کار می کنند و مسئولیت پذیر هستند تشکر کرده ولی با کسانی که سستی می کنند و کار مردم را راه نمی اندازند و موجب نارضایتی می شوند، برخورد می کنیم.
همتی تأکید کرد: در استانداری، دستگاه های اجرایی و بانکها اگر تیم موجود خود را با نیازها و مطالبات مردم هماهنگ کند و کارها را به سرعت راه بیندازد با آنها می توانیم کار کنیم و در غیر این صورت هر کس نمی تواند با وضع موجود هماهنگ شود باید استعفا دهد و ماهم یک خانه تکانی کنیم.
وی اعلام کرد: در هفت خوان اداری مردم و تولیدکننده را دچار بحران و مشکل می کنیم و انتظار داریم کارها پیش برود اما با قاطعیت می گویم اگر کمربندها را ببندید ماهم ارادت داریم و با شما کار می کنیم و اگر غیر از این باشد یک روز هم نمی پذیریم که در استان بمانید و باید بروید و ما با تیم جدید کار کنیم.
استاندار قزوین اظهار کرد: اگر استاندار هم نتواند به نیاز مردم پاسخ دهد و قادر به کار نباشد نباید یک روز در استان بماند اما به نظر می رسد امروز دچار یک بیماری هستیم که کار مردم در ادارات راه نمی افتد و باید چاره اندیشی کنیم؛ باید اجازه دهیم تولیدکننده نفس بکشد و قادر به حل مشکلات خود باشد و اگر فقط با بخشنامه و ابلاغ بخواهیم کار کنیم امور جلو نمی رود.
وی با انتقاد از برخی تولیدکنندگان که در پرداخت مطالبات بانکی کوتاهی می کنند، گفت: برای همراهی با تولید هم با مدیران دولتی و هم بانکی برخورد می کنیم و سخت گیر هستیم اما گاهی برخی تولیدکنندگان هم در پرداخت بدهی مسئولیت پذیر نیستند و یا با توسعه در زمان بدهکاری مشکلات خود را بیشتر می کنند.
همتی خاطر نشان کرد: تا زمانی که بدهی های گذشته بانکی پرداخت نشده منطقی نیست طرح توسعه اجرا شود مگر آنکه قادر به پرداخت بدهی باشید در غیر این صورت مشکلاتی ایجاد می شود که رفع آن بسیار سخت خواهد بود.
وی یادآور شد: به واقع وقتی مشکلات مسیر تولید را می بینم غصه می خورم و نمی دانم چه باید کرد تا دغدغه تولید کننده کم شود و اشتغال و تولید رونق بگیرد.
نظر شما