به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، کامل گلباغی، مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان در این نشست مشورتی با قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: این استان از استان های محروم کشور است که در بیشتر حوزه های کمتر از سایر استان توسعه یافته است.
وی با بیان اینکه دولت همواره مردم این استان را با عناوینی چون مرزداران غیور، شجاع و پاک تعریف می کند، افزود: اما در عمل مردم کردستان قربانی تعریف و تمجید دولت هستند و در ارتقای شاخص های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی همواره کمترین توجه به این استان شده است.
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان از مسئولان خواست نگاه ویژه تری به این استان داشته باشند و ادامه داد: کردستانی ها در شاخص دادن مالیات جز اولین استان های کشور هستند و در عوض از نظر توسعه یافتگی در اخرین رده های آماری قرار دارند.
گلباغی در ادامه با اشاره به موضوع نشست بیان کرد: مقام معظم رهبری در چند سال اخیر بر اقتصاد مقاومتی تاکید داشته اند و شعار سال را با همین عناوین انتخاب می کنند که با توجه به اهمیت موضوع، جلسات، گفتمان ها و نشست های متعددی به همت دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد در راستای تبیین موضوع در دستور کار است.
وی بر تشریح وضع موجود تاکید کرد و افزود: عدم پنهان کاری در ارائه آمارها، آسیب شناسی مشکلات، بررسی موانع نظری و اداری مسائل، ارائه راهکارهای عملی اصلاح الگوی مصرف از موضوعاتی است که در اقتصاد مقاومتی بایستی به درستی به آن پرداخته شود.
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی با اصلاح الگوی مصرف شروع می شود، اظهار داشت: مدیریت مصرف، قناعت خانواده ها، ساده زیستی، دوری از تجملات، تولید ثروت حلال و ترجیح مصرف کالای داخلی از سرفصل های است که مربیان کانون های مساجد بایستی با تبیین و آموزش آن به خانوداه ها نقش بسزایی در ترویج اقتصاد مقاومتی ایفا کنند.
دکتر سهیلا رستمی از اساتید دانشگاه کردستان نیز در ادامه این نشست به مواردی در راستای اصلاح الگوی مصرف خانواده ها اشاره کرد و دیگر اعضا نیز مواردی در این راستا ارائه کردند.
نظر شما