میراث طلاق والدین ؛ حس ناامنی در فرزندان

خبرگزاری شبستان:یک رواشناس اجتماعی گفت: نا امنی اولین حسی است که به فرزندان طلاق پس از جدایی پدر ومادر داده می شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، علیرضا شیری، روانشناس اجتماعی در برنامه ماه عسل درباره ی معضلات طلاق گفت: فرزند طلاق بودن ساده نیست. دو نفر به توافق نمی رسند و از هم جدا می شوند که امیدوارم که حداقل پدر و مادر خوبی باشند.

 

وی افزود: وقتی ما در کانونی ناامن بزرگ شده باشیم اولین اتفاقی که برایمان رخ داده احساس ناامنی داشتن است. پذیرفته شدن و امنیت لازم را نداشتیم.

 

شیری ادامه می دهد: پس ممکن است باج بدهیم و جایی برویم که پذیرفته شویم. فرزندان طلاق همیشه فقدانی را با خودت حمل کرده اند. پس اولین دختر و پسری که می بینند که به آنان ابراز عشق می کند می پذیرند.

 

این روانشناس تاکید می کند: اگر حواسمان نباشد در روابطی می رویم دست به رفتارهای اشتباه می زنیم. گاهی در می یابیم که انگار سرنوشتم شبیه پدرم یا مادرم شده است.

 

وی تصریح کرد: بزرگترین وراثتی که باید مراقبش باشیم این است که مدل های ناموفق پدر و مادر را شبیه سازی نکنیم.حتما می شود کاری کرد. داغ، زخم و ترس های پدر و مادر را نباید با خود حمل کرد.

 

شیری خطاب به فرزندان طلاق گفت:باید عصبانیت ها و خشم ها را مدیریت کرد. اگر بخواهید بازی قربانی را ادامه دهید و مسئولیت عواطف خودتون را نپذیرید همیشه و همیشه به جای همسرت تصویر پدر یا مادرت را بگذاری می بازید.

 

این روانشناس بیان کرد: هیچ وقت نقش قربانی را بازی نکنید. امنیتی که نگرفتید، حس پذیرفته شدن و ثبات نداشتید را شاید بتوانید با همسرتان بدست آورید.

 

وی تصریح کرد: فرزندان طلاق نباید سکوت کنند، بدی های گذشته را در ذهنشان تکرارکنند و از آن یک نسخه بسازند. حداقل مانند ضبط صوت در ذهنشان مسایل را چند بار تکرار نکنند.

 

شیر در پایان تاکید کرد: نباید دست روی دست گذاشت و فرصت های اجتماعی را از دست داد.

کد خبر 632356

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha