به گزارش خبرنگار فرهنگی شبستان؛ نشست«طرح ملی نذر حجاب – چادر مشکی» فردوس ظهر امروز یکشنبه 7 خرداد با حضور علی قلعه قولند، تولیدکننده حوزه حجاب، میثم نژاد رمضانی، مدیر پوشش های اسلامی تیام و اسدالله سلیمانی، مدیرعامل برند حجاب گستر در خبرگزاری ایکنا بر گزار شد.
اسدالله سلیمانی، مدیرعامل برند حجاب گستر در این نشست گفت: من اولین نفری بودم که در کشور چادر ملی را به صورت انبوه تولید کردم و 16 سال است در این کار فعال هستم و به جنبه مادی و معنوی این موضوع فکر می کنم اما جنبه معنوی کار برای من به عنوان کسی که رزمنده نسل اول انقلاب بوده ام مهم است.
وی افزود: به عنوان یک تولید کننده در 2 مقطع از تولید پوشاک لذت می بردم یکی برای تولید لباس رزمندگان در جنگ و بعد هم در کار تولید چادر، کسی که محصول حجاب را تولید می کند نباید به دنبال سود صرف باشد، برخی محصولات حجاب را خارج از سود عرف عرضه می کنند.
این تولید کننده اظهار داشت: ما به عنوان مسئول قیمت گذاری محصولات حجاب تعیین کردیم که عرضه این محصول گران است، من به عنوان تولیدکننده موظف نیستم به کسی بگویم چادر سر کند یا نکند؛ وظیفه من تولید محصول باکیفیت است، قیمت های ما قیمت های متعادلی هست، در جلساتی با همکاران تصمیم گرفتیم کار نویی را با بهترین کیفیت و حساسیت بر روی دوخت ارایه دهیم و خدمتی را در حوزه حجاب به لحاظ کیفیت و قیمت کالا ارایه دهیم.
وی با اشاره به کاهش قیمت چادر در طرح فردوس گفت: در طرح فردوس قیمت چادر در کشور 30-40 درصد کاهش پیدا می کند؛ طرح ملی نذر حجاب – چادر مشکی در در ماه مبارک رمضان در نمایشگاه بین المللی قرآن رونمایی می شود.
اسدالله سلیمانی در تعریف طرح نذر حجاب گفت: ما احساس می کنیم یک کار معنوی در کنار معیشت مان انجام بدهیم، اگر خیریه ای یا موسسه ای می خواهد کادویی به کسی بدهد می تواند از این تولیدات ما استفاده کند، در این طرح چادری که 49 هزار تومان قیمت گذاری کردیم نصف قیمت چادر در بازار است، ما قیمت را به نصف رساندیم.
وی افزود: بنا شده است که مردم در قبال یک چادر کهنه ای که تحویل می دهند یک چادر با قیمت مناسب دریافت کنند.
این تولید کننده یادآور شد: وقتی من چادر ملی را تولید کردم اتحادیه پوشاک من را صدا کرد گفت من از شما توقع نداشتم قداست چادر را از بین ببرید اما از این طرح استقبال شد.
وی افزود: در این مدت کسانی وارد عرصه حجاب شدند که دغدغه مند حجاب هستند کسانی در عرصه عفاف و حجاب کار می کنند بر اساس اعتقاد به چادر و حجاب کار می کنند اما چون حمایتی نمی شوند کار سخت است؛ که تولیدکنندگان حجاب پشتوانه و حمایتی ندارند.
نظر شما