ضرورت اجرای لایحه یکپارچه شهری

خبرگزاری شبستان: کمالی با اشاره به ضرورت اجرای لایحه مدیریت یکپارچه شهری اظهار داشت: مدیریت محلی به عنوان نهاد سیاستگذار و مجری برنامه ها در پروژه های شهر و روستا نقش مهمی در کاهش نابرابری های اقتصادی و اجتماعی و ارتقای وضعیت توسعه دارد.

به گزارش خبرنگار شهری شبستان، نرگس کمالی، نماینده استان مازندران در شورای عالی استان ها در چهلمین اجلاس سراسری شورای عالی استان ها گفت: در مجموع شوراهای اسلامی طی 4 دوره کارنامه قابل قبولی در توسعه شهرها و روستاها ارایه کرده اند و همین عملکرد مثبت و نگرش مردم موجب شد تا در دوره پنجم انتخابات شوراها و روستاها بیش از 40 میلیون نفر شرکت کنند.

 

وی با اشاره به ضرورت اجرای لایحه مدیریت یکپارچه شهری اظهار داشت: مدیریت محلی به عنوان نهاد سیاستگذار و مجری برنامه ها در پروژه های شهر و روستا نقش مهمی در کاهش نابرابری های اقتصادی و اجتماعی و ارتقای وضعیت توسعه دارد.

 

کمالی با اشاره به اینکه شورا نماد عینی دموکراسی و مردم سالاری دینی است، افزود: برای موفقیت بیشتر در حوزه مدیریت شهری نیاز داریم تا برنامه و پروژه های شهر و روستا را با اختیارات بیشتری به پیش ببریم.

 

وی ادامه داد: با توجه به فعالیت چشمگیر شهرداری ها که حاصل نظارت، مصوبات و پیگیری های مجدانه شوراهای اسلامی است، انتظار مردم از این نهاد افزایش یافته است و این در حالی است که مردم از محدودیت های قانونی مجلس و دولت برای شوراهای اسلامی اطلاعی ندارند.

 

نماینده استان مازندران در شورای عالی استان‌ها خاطرنشان کرد: شورای شهر می تواند یک عنصر اصلی برای مدیریت شهر باشد و میزان مشارکت مردمی را در مدیریت شهری افزایش دهد.

 

وی در ادامه با اشاره به مشکلات استان مازندران گفت: بافت فرسوده، حمل و نقل درون شهری و برون شهری، حمل و نقل ریلی از جمله مسایل و مشکلات استان مازندران است.

 

کمالی خاطرنشان کرد: بیشترین مناطق بافت فرسوده در مازندران در قلب شهر و مرکزیت شهری قرار دارد که پیامد‌های حاصل از آن بر هیچ شخصی پوشیده نیست، چرا که هم اکنون نزدیک به 500 هکتار از زمین‌های استان مازندران در بافت فرسوده قرار گرفته که بیشتر آن‌ها در مرکز استان شهر ساری با مساحت بالای 600 هکتار است.


وی اضافه کرد: عدم مدیریت و مشارکت صاحبان ملک که اغلب از افراد متوسط و فقیر جامعه هستند و همچنین به دلیل عدم  عقب‌نشینی در این مناطق مشکلات ترافیکی سبب تاخیر خدمات رسانی به مناطق مختلف مخصوصا در مواقع  بحران شده است.


نماینده استان مازندران در شورای عالی استان‌ها تاکید کرد: با برنامه‌ریزی دقیق از سوی مدیریت شهری و با اجرای سیاست‌گذاری صحیح می‌توانیم بسیاری از مشکلات به وجود آمده در این استان را حل کنیم و همچنین با همکاری و همراهی نظام بانکی جهت پرداخت وام برای تسهیلات به مالکان اقداماتی انجام دهیم.



کمالی با بیان اینکه مهمترین سیستم حمل و نقل در این استان حمل و نقل ریلی است، تصریح کرد: اگر اجماعی بین شهرداری‌ها و شوراهای مازندران با اداره راه، مسکن و شهرسازی صورت گیرد و همچنین در دید وسیع ‌تر اگر 3 استان شمالی که در حال حاضر نیمی از 3 استان ریلی و نیمی فاقد این سیستم حمل و نقل هستند اجماعی صورت گیرد، بخش مهمی از ترافیک بین‌شهری ما حل خواهد شد.


وی خاطرنشان کرد:‌ با توجه به وجود دریا و خط ساحلی مستقیم کنار دریا و قابلیت گردشگری و جذب توریسم جهت بهره‌بردن از فضای طبیعت، کوه، جنگل و دریا پیشنهاد می‌شود احداث اسکله‌های کوچک شهری در دستور کار قرار گیرد.



 

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 631421

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha