به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان، امروز (۴ خرداد) در آئین افتتاح فاز نخست پارک موزه دفاع مقدس دزفول، با گرامی داشت چهارم خرداد روز ملی مقاومت دزفول، گفت: دشمن در روزهای آغازین جنگ که به ایران هجوم آورد هرگز تصور نمی کرد که با مقاومت مردمی روبرو شود.
وی با بیان اینکه مردم ایران با جان و مال خود در مقابل دشمن بعثی ایستادگی کردند و هشت سال جنگ تحمیلی حاصل این مقاومت مردمی است و شاخص آن مردم دزفول است، افزود: امروز دستاورد این مقاومت امنیت و آرامشی است که در کشور حاکم شده است.
استاندار خوزستان، اضافه کرد: ایران اسلامی دارای ظرفیت های بسیار زیادی در بخش های مختلف است و با وجود این پتانسیل ها قادر است به قطب بزرگ اقتصادی در جهان تبدیل شده شود.
وی تصریح کرد: در سال اقتصاد مقاومتی به سر می بریم و باید همچون دوران دفاع مقدس با تمام امکانات وارد شویم و بتوانیم بیکاری را مهار و تولید و اشتغال را افزایش دهیم.
شریعتی، به مقاومت مردم دزفول در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و اذعان داشت: این شهر که در دوران دفاع مقدس به عنوان نماد مقاومت و پایداری ملت ایران شناخته شده است امروز هم می توان به موتور محرک و نماد پیشرفت و توسعه استان تبدیل شود.
وی با اشاره به اینکه دزفول یکی از شهرهای نمونه استان خوزستان در شاخص های مختلف است، ابراز کرد: دزفول با توجه به ظرفیت های موجود و طرح های در دست اجرا در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی پیشتاز است و می توانند در رشد و توسعه کشور پیشتاز باشند.
وی در خصوص معضل بیکاری در استان، اظهار کرد: از جمله راهکارهای حل این مشکل این است که اولویت جذب و بکارگیری نیروی انسانی با نیروی های بومی است و خوزستان می تواند با توجه به ظرفیت های بیماری که داراست علاوه بر ایجاد اشتغال نیروهای بومی، برای افراد غیربومی هم ظرفیت شغلی را ایجاد کند.
سردار محمد علیپور، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان خوزستان، هم ایستادگی و مقاومت مردم دزفول در هشت سال دفاع مقدس را الگویی ماندگار برای نسل آینده دانست و تاکید کرد: باید این امانت را به درستی جمع آوری، مستندسازی و منتقل کرد.
وی از مردم دزفول خواست آثار، اسناد و خاطرات خود را از آن دوران جهت نگهداری و انتقال به نسل های آینده در اختیار مرکز فرهنگی دفاع مقدس قرار دهند و یاد آور شد: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در این راستا آمادگی دارد تا آثار و اسناد مقاومت مردم دزفول را مستندسازی کند.
در این مراسم فاز نخست پارک موزه دفاع مقدس دزفول افتتاح شد و کتابخانه تخصصی دفاع مقدس هم با بیش از چهار هزار و ۵۰۰ عنوان کتاب با موضوع جنگ و دفاع مقدس و دزفول توسط مسئولان مورد بازدید قرار گرفت.
طراحی مرکز فرهنگی دفاع مقدس دزفول از سال ۸۹ آغاز شده و علاوه بر پژوهشکده و کتابخانه، دارای موزه ای مسقف و پارک موزه است که در طراحی آن فضای سبز، یادمان شهدای گمنام، سردرب، گونه های گیاهی نخل، زیتون و فضای موزه ای دفاع مقدس همچنین مکانی برای استقرار ادوات جنگی و ماکت شهر موشکی دزفول گنجانده شده است.
نظر شما