قابلیت جهانی برنددارویی ایران/خط پایان پروژه تولید آنتی بیوتیک درکشور

بلوچی با بیان این مطلب که استقبال تولیدات دارویی ایران این قابلیت را ایجاد کرده تادر دنیا به عنوان یک برند معرفی شود از نهایی شدن پروژه تولید آنتی بیوتیک درکشور تا 18 ماه آینده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، فردین بلوچی، رئیس هیئت مدیره سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر در نشست خبری به مناسبت روز داروسازی درخصوص اعتبار ایران در صنعت داروسازی گفت: خوشبختانه در عرصه خارجی تمایل زیادی برای مصرف داروی ایرانی وجود دارد. به خصوص کشورهای حوزه خلیج فارس، اعتقاد خاصی بر تأثیر مثبت تولیدات دارویی ایران دارند. به گفته وی تلاش است، تا محصولات دارویی شرکت «سها» در دنیا به عنوان برند معرفی شود.

 

وی در ادامه با اشاره به تولید و عرضه بسته های امدادی سازمان هلال احمر افزود: این بسته ها برای اولین بار طراحی شده و شامل بسته های مواد غذایی و امدادی است. پیش بینی ابتکاری در تولید این بسته ها مطابقت آنها با موقعیت های بحرانی خاص است.  این بسته ها در مقابل ضربه و حتی پرتاب از هلی کوپتر مصونیت دارد.

 

بلوچی از آغاز مطالعه پژوهشی درخصوص تولید فرآورده های غذایی، گیاهی خبر داد و افزود: در این خصوص دو شرکت جدید در یاسوج و فیروزکوه مجوز افتتاح گرفته اند.

 

وی با اشاره به پروژه تولید آنتی بیوتیک در کشور خاطرنشان کرد: طی 18 ماه آینده سال جاری این طرح با حمایت های مالی نهایی خواهد شد.

 

بلوچی با اشاره به تأثیر افتتاح کارخانه سرنگ سازی در استان گلستان در اشتغال جوانان آن منطقه تصریح کرد: زیرساخت ها و پیش بینی های لازم درخصوص مکان احداث این کارخانه با استانداری گلستان صورت گرفته و تنها منتظر تأمین مالی آن هستیم.

 

رئیس هیئت مدیره سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر در حاشیه این نشست در پاسخ به سؤال خبرنگاری درخصوص میزان سرنگ های تولیدی گفت: در فاز ابتدایی دو، پنج و 10 سری تولید سرنگ خواهیم داشت.

 

وی در ادامه در پاسخ به سؤال خبرنگاری دیگر درخصوص میزان داروهای دورریز و تاریخ گذشته تصریح کرد: این امری طبیعی است، البته ذخیره سازی دارو یکی از وظایف سازمان هلال احمر بوده و باید در این خصوص پاسخگو باشد.

 

به گفته وی برای پیشگیری باید میان خرید و مصرف تعادل ایجاد کرد. سازمان با طراحی سیستمی جدید سعی در برطرف کردن این اشکال دارد.

 

بلوچی مبلغ صادرات دارو را 15 میلیارد ریال اعلام کرد و از آغاز مذاکرات با پنج کشور بعد از ماه مبارک رمضان در این خصوص خبر داد.

 

وی در پاسخ به سؤال دیگری درخصوص میزان کمک به مردم سومالی افزود: بالغ بر دو و نیم تن مواد غذایی و دارویی ارسال شده که شش تن شیر مخصوص سوءتغذیه نیز در مسیر بندرعباس برای ارسال قرار دارد.

 

رئیس هیئت مدیره سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر در پاسخ به سؤال خبرنگاری راجع به کیفیت دارویی ایران گفت: این مقوله دو موضوع مواد اولیه و تجهیزات مناسب را شامل می شود که خوشبختانه GNP تجهیزات تولید دارو در ایران مورد تأیید سازمان های استاندارد اروپایی قرار دارد.

 

به گفته وی واردات دارویی در ایران با توجه به خودکفایی بالای ایران موردی و شامل داروهای بیماری های خاص می شود، بلوچی در این خصوص از تدبیر سازمان هلال احمر از تهیه لیستی از بیشترین تقاضاهای دارویی مردم خبر داد تا خود سازمان در این زمینه وارد عمل شود.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 63105

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha