۲۰۱۷ سال رونق سرمایه گذاری اسلامی در جهان

خبرگزاری شبستان: دارایی های اسلامی که در طول دهه گذشته رشد دو رقمی داشته است، با گسترش به ورای کشورهای عمدتا مسلمان، در سیستم مالی جهانی بسیار گسترش یافته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از سایت مدیریت سرمایه (ولث منیجمنت)، با وجود سرفصل های اخیر، قطعا مسئله سرمایه گذاری اسلامی شامل امریکا هم می شود. چهار میلیون مسلمان در آمریکا این کشور را به دارنده یکی از بالاترین جمعیت های مسلمان جهان تبدیل کرده است. بیش از 66 درصد مسلمانان آمریکایی بیش از 50 هزار دلار در سال و 26 درصد نیز بیش از 100 هزار دلار در سال درآمد دارند. جای تعجب نیست که آنها به طور فزاینده ای به دنبال سرمایه گذاری در بخش های اسلامی باشند.

انجمن ثبات مالی اسلامی پیش بینی کرده است که دارایی های اسلامی به 6.5 تریلیون دلار در سال 2020 برسد. صندوق بین المللی پول نیز به تقاضای رو به رشد پاسخ داده است و یک کار گروه میان گروهی برای توسعه دید نهادی در این صنعت و هماهنگی بیشتر با ذینفعان مختلف تشکیل داده است.

در اواخر سال 2016، سازمان حسابداری و حسابرسی برای موسسات مالی اسلامی استاندارد طلا بر مبنای شریعت را تایید کرد. این استاندارد یک مجموعه مهم از رهنمودهایی است که تنوع و استفاده از محصولات مبتنی بر طلا در بخش مالی اسلامی را گسترش می دهد.

این بدان معنی است که طلا برای اولین بار یک منبع سرمایه گذاری قابل قبول در امور مالی اسلامی شده است و به املاک و مستغلات، اوراق قرضه اسلامی، سهام و بیمه به عنوان موتوری برای تامین مالی اسلامی بپیوندد.

بسیاری از 1.6 میلیارد مسلمان در جهان، و یا نزدیک به 25 درصد از جمعیت جهان، دسترسی بیشتری به بازار طلا خواهند داشت. با توجه به سابقه طولانی مسلمانان برای استفاده از طلا به عنوان یک ارز، برخی تخمین می زنند که این امر می تواند به ده ها میلیارد دلار سرمایه گذاری منتهی شود.

 

کد خبر 630652

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha